COPENHAGEN COMMONS

Smag på det danske håndværk: 6 sprøde, kraftfulde & velsmagende øl fra Copenhagen Commons

303 DKK
150 DKK
Ekskl. gebyr
314 købt / 186 tilbage
  • Speciallavet variety-pack m/ 6 øl til en værdi af 303 kr (Din pris: 150 kr.)

  • Copenhagen Commons - Lokalt dansk bryggeri

  • Du sparer over 50 % - og du må købe lige så mange værdibeviser du vil!

  • Gratis fragt på din ordre - i hele landet!

Læs mere om de spændende øl lige hernede! ↓

Er du til øl? Så må du ikke gå glip af det her tilbud. Nu kan du nemlig få fingerene i de helt unikke og speciallavede øl fra Copenhagen Commons. Det unikke og meget niche bryghus fokuserer på at levere klassiske og tidløse ølvarianter, som gennem innovative og kvalitetsdrevne teknikker bare spiller MAX!. Øllene er skabt til alle anledninger og nydes af både øl-entusiaster såvel som dem, der bare nyder god øl.

"Perfekt, Simpelt, Øl"

... det var hvad ejer Ehren Schmidt sagde, da vi bedte ham om at beskrive Copenhagen Commons med 3 ord. Og hvis du spørger os, så indkapsler det ganske godt brandet. Øllene smager som noget velkendt og lækkert, samtidigt med at man mærker kvaliteten og håndværket bagom - en hårfin balance, som man ikke ser særlig tit.

Målet med øllene er nemlig ikke at skabe noget som du aldrig har smagt før, men derimod gøre op mod den nuværende zeitgeist der ulmer i ølverdenen - at traditionelle ølstile ikke får den samme omtale og påskønnelse!

Copenhagen Commons er tidshonorerede stilarter brygget med danske malte og korn - som er sat i verden for at værdsætte den traditionelle øl og favne bredt.

Glæd dig til at spare over 50% på den speciallavede "Niche"-varietypack m/ 6 øl. Pakken består af de velsmagende øl: Twenty Hounds, Noble Nordic, Wild Zealand, Saving Later, Sunny Horizons & CopenPils. Og i et specielt samarbejde med Niche får du lov til at smage på det hele!


Pakken indeholder disse 6 øl:


  • TWENTY HOUNDS - (8,5% | 33 cl.)

    Twenty Hounds er en dansk Golden Strong Ale med et humlet præg fra et solidt skud fransk Strisselspalt, polsk Sybilla og slovensk Celeia humle. Den traditionelle belgiske ale-gær tilfører en kraftig frugtagtig duft, tropiske smage og letkrydrede pebernoter. Denne øl balanceres af en kraftig maltbund og et forhøjet alkoholindhold, hvilket sikrer en blød afslutning og en garanteret fornøjelse.

  • NOBLE NORDIC - (4,5% | 33 cl.)

    Noble Nordic er en super humlet dansk ale med en generøs mængde ædle humler fra det kontinentale Europa. Den velafbalancerede bitterhed og den underliggende kompleksitet gør denne øl meget drikkelig uden at gå på kompromis med kvalitet eller smag.

  • WILD ZEALAND - (6,0% | 33 cl.)

    I denne danske ale forenes nord og syd med en overdådig brug af Motueka, Pacifica og Wai-iti humle fra New Zealand. Den dybe maltprofil balancerer bitterheden fra den kraftige humle, hvilket lader de tropiske frugtsmage og blomsteraromaer stråle klart.

  • SAVING LATELY LAGER - (4,7% | 44 cl.)

    Saving Lately er en amerikansk lager, brygget i samarbejde med det københavnske band Space Dudes, som en hyldest til tidløse sange og fælles minder. Ved at tilsætte majs til mæsken opnås en nostalgisk smag, der ledsages af en klar gylden farve og en frisk, sprød smag - ideel til at fejre livets værdifulde øjeblikke og de gode tider, der venter.

  • SUNNY HORIZONS - (6,5% | 44 cl.) - [ Niche's favorit ]

    Omfavn smagen af Sunny Horizons, en kraftfuld West Coast IPA, der sprudler af smagsnuancer af fyr, citrus og harpiks. Brygget med en blanding af Simcoe, Amarillo, Centennial, Columbus og Cascade humle, tager denne øl dig med på en forfriskende rejse gennem solrige, humlefyldte landskaber.

  • COPENPILS - (5,0% | 44 cl.)

    CopenPils er en sprød og forfriskende tysk-inspireret pilsner, der indkapsler tidløse bryggetraditioner. Med sin lysegule farve og en ren, maltpræget profil leverer denne øl en velafbalanceret kombination af urteagtig humlebitterhed og et subtilt strejf af citrus. CopenPils er en hyldest til den klassiske pilsnerstil, perfekt for dem, der værdsætter en velbrygget, ren og enkelt tilfredsstillende øl.Asiatisk friskhed

Solrige smage fra fjerne kyster

Ehren Schmidt som står bag, kom til Danmark i 2017 og var i den ombæring med til at starte flere forskellige ølbarer rundt omkring i København. I 2023 og siden da har Ehren været fuldt investeret i sit eget ølbryggeri - Copenhagen Commons.

Ehren er oprindeligt fra den solrige by San Diego, som ligger i Californien - derfor har han også en klar forkærlighed til den kraftfulde West Coast IPA "Sunny Horizons", som vi også har fået et varm øje til. Den omfavner den traditionelle IPA-smag, som har sit ophav i San Diego. Også den smagfulde lager "Saving Lately" har et specielt ophav - øllen er nemlig brygget i et samarbejde med det københavnske band "Space Dudes". Den er kreeret som en hyldest til de tidsløse sange, som gør fællesarrangementer til noget helt unikt.

Skynd dig at sikre en kasse fyldt med tidsløse ny-klassikere og smag på den traditionelle bryggekunst i farverige og smagfulde noter - dine gæster vil takke dig!

Indløsning
  • Din pakke bestilles gennem dette link: LINK
    Du bruger koden på dit værdibevis til at indløse rabatten


  • Du kan købe lige så mange værdibeviser du vil...
    Bemærk: Du kan kun bruge én værdikode pr bestilling og bliver derfor nødt til at lave flere bestillinger i tilfældet af at du ønsker flere øl-pakker


  • Du kan bruge dit værdibevis indtil 31/12/2024

Indlæser kort...
Refshalevej 163, 1432 København K