NICHE KAFFE

Smag Niches helt eget kaffe-blend - perfekt julegave til den store kaffeelsker!

279 DKK
149 DKK
Ekskl. gebyr
458 købt / 92 tilbage
  • 1 kg. kaffebønner fra mikroristeri til en værdi af 279 kr. (Din pris: 149 kr.)

  • Kaffen er produceret af Københavns hemmeligste specialiserede mikroristeri

  • Kaffen er perfekt med chokolade fra Frederiksberg Chokolade - en super gaveidé!

  • Din kaffe kan hentes t.o.m. d. 18/01-2025

  • Du sparer 47 % - og du må købe lige så mange værdibeviser du vil!

OBS: Du henter din frisk ristetede kaffe hos Frederiksberg Chokolade!

I nærmest rev poserne ned fra hylderne, sidst vi præsenterede den speciallavede "Niche Kaffe" - og nu har vi igen teamet op med Københavns mindste - og hemmeligste - mikroristeri, Highland Coffee.

For at give lidt ekstra tilbage for den gode modtagelse har vi arrangeret med Frederiksberg Chokolade, at I nu kan afhente kaffen i deres hyggelige butik på Frederiksberg Allé - med chokolade fra Frederiksberg Chokolade er du sikker på at skabe juleglæde hos både store og små. Butikkens specialiteter går nemlig helt perfekt med den lækre kaffe.

Skynd dig at smage på det friske small batch-kaffeblend, der emmer af kvalitet, livsnydelse, smagsoplevelser og alle de andre ting, Niche står for!


Det bliver ikke mere "Niche"

Kaffen er lavet af 100 % arabica-bønner dyrket og håndplukket i hhv. 1800 og 1000 meters højde; det er et blend med noter af både chokolade og nødder. Og så får du et helt kilo ægte kvalitetskaffe for kun 149 kr.!

Men hvordan finder man så på at starte Københavns mindste mikroristeri? Jamen for Holger, der står bag Highland Coffee, startede ristningen og smagningen som en hobby. En hobby der har konsumeret det meste af hans fritid (og mere til) i omkring otte år. Og da han pludselig stod og var kommet til at købe en industririster, var der jo ikke andet for, end at starte det lille hemmelige risteri.

Heldigvis fik vi hos Niche snuset os frem til det - og i samarbejde med Highland Coffee har vi udviklet dét, vi selv synes er det perfekte kaffeblend.

Kvalitet, knowhow og kærlighed

... Og hvordan laver man så den perfekte kaffe? Foruden at håndplukke bønnerne, sammensætte et perfekt blend af fermenterede "specialty coffee"-bønner med høj sødme fra Brasilien med en SCA-score på 83 og vaskede bønner fra Guatemala, kræver det kærlighed og smagning, smagning, smagning. Derfor er Niches Trommesalen-blend testet igennem over et år sammen med en ægte ekspert på området - og resultatet er en kaffebønne, der rammer alle de rigtige noter.

Vil du smage en ægte håndristet- håndplukket og håndudviklet kaffe, som gør sig godt til det meste? Så er Trommesalen-blend noget for dig! Her er der en kaffe med lav syre og høj aroma, som gør sig ekstragodt i en espresso - men den har også nok styrke til at passe perfekt til mælkekaffer som flat white, i den fuldautomatiske maskine eller stempelkanden.

Man skulle ikke tro, man kunne lave en kaffe, der favner det hele - men det gør Trommesalen blend fra Niche Kaffe. Kaffen kommer i poser med genluk og ventil, så den holder sig frisk meget længere.

Kaffen afhenter du i den hyggelige butik "Frederiksberg Chokolade", som holder til på den æstetiske Frederiksberg Allé - ja, en perfekt kombi, hvis vi selv skulle sige det - da du her kan kombinere den lækre kaffe med smagfuld chokolade og meget andet ;)

Indløsning
  • Afhentning fra 22. oktober 2024 t.o.m. 18. januar 2025


  • Afhentes hos Frederiksberg Chokolade på:
    Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg

Åbningstider:

  • Alle ugens dage: 10:00-20:00

Indlæser kort...
Frederiksberg Alle 64, 1820 Frederiksberg C