Kokken er fra Noma: 8 græske serveringer hos anmelderrost Frederiksberg-bistro
Kokkens udvalgte 8 serveringer og brød til en værdi af 440 kr. (Din pris: 220,-)
Dit værdibevis er gyldigt helt frem tom. d. 25/1-2025
Høj kvalitet til små penge - en græsk-inspireret kulinarisk oplevelse
Du sparer 50 %
Noma-kok tager Frederiksberg-bistroen til nye højder
I køkkenet står kokken Martin Steininger, der tideligere har haft sin gang hos både Noma og Beau Clougstons Restaurant Iluka. Den erfarne kok har kastet tryllestøv over kortet hos Deligreco, der har ligget i den fine ende af Gl. Kongevej siden 2009.
Her serverer de delevenlig comfort food med inspiration fra Middelhavet og især græske delikatesser fylder på kortet. Med ansættelsen af Steininger har retterne fået et gedigen løft, der placerer Deligreco på listen over Københavner-restauranter, du absolut skal besøge.
Et friskt pust på den Københavnske madscene
Selvom ingen nogensinde ville sige nej til en blød burrata og hjemmelavet pasta, så har København efterhånden sin portion af italienske spisesteder. På Deligrecos nye spisekort er det råvarerne, der er i centrum. Fetaen, der meget vel er verdens bedste, hentes hjem fra Grækenland, det samme gør olivenolien og krydderurterne, som ikke findes herhjemme.
Retterne er enkle og lavet HELT fra bunden og smager så forfriskende, at man bliver mindet om, hvor eventyrligt lækkert det sydeuropæiske køkken er, når råvarerne er i orden. Og ikke mindst, når der står en stjernekok i køkkenet.
Høster massere af ros
Politiken har lagt vejen forbi og kvitterer med 4 hjerter - og Berlingskes Søren Frank skriver, at det nok er de bedste sardiner, han har smagt. Og det siger ikke så lidt, for den kendte anmelder er velberejst på den Københavnske madscene. Nu får du muligheden for at sætte dig til bords på den hyggelige Middelhavs-taverna på Frederiksberg og nyde 8 suveræne serveringer, der sender dine smagsløg på sommerferie.
Deligreco har et imponerende vinkort, som bl.a. rummer Nordens største udvalg af græske vine - og en masse internationale vine! Spørg tjenerne til råds og få anbefalinger til din middelhavs-middag. Et besøg hos Deligreco er det hele værd!
Smugkig på kortet...
Menuen varierer sæson efter sæson & nogle gange uge for uge, men her et par af de lækre retter som vi blev præsenteret for:
Rejer - tomat - hvidløg & ingefær
Cremet feta - ekstra jomfru olivenolie fra Kalamata
Risotto - spinat
Bagt aubergine - tomat - pølse
Braiseret lam - røget auberginecreme - kapers
Meze
Retterne varierer efter årstid og kokken sammensætter din menu.
Kig derfor gerne efter på Deligreco's hjemmeside
Indløsning muligt frem tom. d. 25/1-2025
Åbningstider:
Tirs-tors: 17-22.30
Fre: 17-23.30
Lør: 11-15 og 17-23.30
Søn: 11-15