TRIBECA BEER & PIZZA LAB

Anbefalet i Politiken: Hjemmelavede pizzaer og italienske specialiteter hos ikoniske Tribeca i Nordvest

250 DKK
150 DKK
Ekskl. gebyr
768 købt
0
  • En 3-retters menu til en værdi af 250,- (Din pris: 150,-)

  • Du sparer 40 %

  • Du får både prosciutto di Parma, en valgfri pizza og tiramisu!

  • Dit værdibevis kan benyttes helt t.o.m. d. 30. september 2024.

Pizzaerne, der gjorde Nordvest smart

Da Søren Buchleitner for mere end 15 år siden fortalte folk, at han ville åbne en New York-inspireret restaurant i en gammel industribygning i Københavns Nordvestkvarter, var reaktionen den samme alle steder. "du må have spist noget, du ikke kunne tåle". Men der gik ikke længe, fra Tribeca NV åbnede, til det ændrede sig. Så snart den italiano-amerikanske restaurant begyndte at lange deres håndlavede, brændefyrede sprødlækre pizzaer og små italienske retter over disken i 2007, fik piben en anden lyd. Snart kom både Politiken og Berlingske forbi og kastede rosende ord efter Tribeca.

Siden er der blevet serveret et væld af hjemmelavede håndværkspizzaer i de højtloftede lokaler, og senest er deres eget bryggeri, Ugly Duck, også kommet til. Og i et samarbejde med Niche får du nu perfekt 3-retters menu hos Tribeca. I starter med kongen af skinke, Prosciutto di Parma, derefter får du en helt valgfri pizza fra deres kort - og det hele afsluttes med desserten over alle italienske desserter: tiramisu!

De maler endda melet selv!

Hemmeligheden bag de geniale pizze fra Tribeca er simpel: Alt er lavet fra bunden. Faktisk maler de selv deres mel. "Vi maler melet selv, vi importerer selv vores mozzarella, vores burrata, vores tomater - selv trøflerne er importeret fra Trento i Italien," forklarer Søren. Hos Tribeca står tiden aldrig stille - hverken bag facaderne, eller når du besøger det populære spisested. De følger med tiden, nyudvikler, tester nye smagskombinationer og sørger for, at hver gang gæsterne dukker op, bliver de en pizzaoplevelse gladere! Og fyldet varierer; fra dem med spændende oste, kød fra glade dyr - til de glutenfri, grønne og veganske. Der er klassiske pizza med italienske smage - og så er der de mere nyskabende som ejerens egen favorit; med pulled pork braiseret i resteøl fra deres eget bryggeri med restvarmen fra deres pizzaovne - natten over. Kort sagt: Der er noget for enhver smag.

Se alle de brændefyrede sæsonpizzaer, du kan vælge mellem HER.

Der er stadig plads til New Yorker-stemning i Nordvest

... Og det beviser Tribeca år efter år. For selvom surdejspizzeriaer, gallerier, bagere og restauranter popper op omkring dem, er de fortsat et af de steder i byen, der absolut er et besøg værd. Måske er det på grund af deres hjemmebryggede øl - 20 stk. på hane! - på grund af deres nyskabende pizze, deres hjemmelavede kærlighed, deres specialimporterede italienske delikatesser og råvarer. Måske er det på grund af den smukke gamle industribygning, der har noget helt specielt over sig, eller på grund af indretningen, der kombinerer det varme træ med industrielle vibes.

Måske er det en kombination. Sikkert er det i hvert fald, at Tribeca stadig er meget mere end et besøg værd - du kan virkelig godt glæde dig til at samle familien en varm hverdagsaften eller vennerne til en festlig fredag. Vi tør godt love, at Tribeca danner rammerne om en fantastisk aften.

Indløsning
  • Brug dit værdibevis: Man-tors: 16-21:30 / Lør: 16-22

  • Kan ikke benyttes om fredagen.

  • Du kan benytte dit værdibevis helt indtil d. 30. september 2024.

Indlæser kort...
Bisiddervej 16, 2400 København NV