FREDERIKSBERG CHOKOLADE

Anmelderrost i Politiken: Smag sæsonens mest overdådige hjemmelavede is-desserter hos Frb. Chokolade

68 DKK
38 DKK
Ekskl. gebyr
5000 købt
0
  • Du får 1 valgfri is-flødebollekys el. is-sandwich til en værdi af 68 kr. (Din pris: 38 kr.)
  • Du sparer 44 %
  • Håndlavede flødeboller, cookies og softice i desserterne. 
  • Du kan bruge dit værdibevis helt t.o.m. d. 20/10 2024.

Håndlavede traditioner og anmelderroste lækkerier

I mere end 100(!) år har der været bred enighed om, at Frederiksberg Chokolade på Frederiksberg Allé har lavet noget af landets allerlækreste chokolade. Og i næsten 20 år har de også domineret ismarkedet på Frederiksberg. Da Politiken var forbi, beskrev de det sådan her: "blød i konsistensen og uden iskrystaller, og isenes accessories er helt på toppen."

Og nu kan du smage det bedste fra begge verdener. I et specielt samarbejde med Niche kan du nu spare 44 % på nogle af Frederiksberg Chokolades lækreste dessertfusioner. Du får frit valg mellem en hjemmelavet flødebolle af højeste kvalitet - med chokolade fra egen plantage i Columbia - fyldt med fluffy, hjemmelavet softice og toppings. Eller hvis du er mere til det crunchy, kan du vælge en ægte is-sandwich. Her er Frederiksberg Chokolades hjemmelavede softice eller kugleis klemt inde mellem to salt-søde sprøde cookies - selvfølgelig dyppet i, ja, chokolade. 


Flødebollekys med is:
En hjemmelavet flødebolle slået i stykker, fyldt med softice og Frb. Chokolades toppings

  • Valgfri flødebolle - variationer kan være: lakrids, hindbær, classic, mocca
  • Valgfri softice - vanilje eller dagens softice, fx jordbær, pistache, nougat, chokolade
  • Valgfri topping - hjemmekogt karamel, hjemmekogt hindbærcoullis, lakridssauce eller husets hjemmelavede drys

Issandwich: 
Hjemmebagt cookies, klemt sammen om is eller softice - dyppet i chokolade og valgfri topping

  • 2 hjemmebagte cookies m. chokoladestykker
  • Valgfri is - vaniljesoftice eller frit valg til Frb. Chokolades ismontre med mere end 15 smage
  • Dyppet i hjemmelavet chokolade
  • Valgfri topping - hjemmekogt karamel, hjemmekogt hindbærcoullis eller husets hjemmelavede drys

Dyppekar og antikke forme 

Hos Frederiksberg Chokolade fører de det gamle håndværk tilbage til dengang, kvalitet kom før masseproduktion. Derfor sidder konditoren stadig ved et dyppekar og bruger antikke forme til støbning af chokolader. Og Frederiksberg Chokolade bruger kun chokolade af højeste kvalitet. For hvad er isens bedste ven? Hvis man spørger Politiken, er svaret klart: chokolade! "Chokoladen stivner i et tykt lag om vaflens munding og tilføjer den ud over sin dybe smag et delikat, lyddæmpet knæk."

Glæd dig til at besøge Frederiksbergs bedste chokoladeforretning, og oplev en fusion mellem is og dessert i en kvalitet, du finder meget få steder! Nåhja, og så er ejeren Tina prisbelønnet med Skt. Bonoré-ordenen - den mest fornemme orden inden for konditor-faget.

Indløsning
  • Åbningstider: Alle dage: 10-21
  • Du skal gå ind gennem Frederiksberg Chokolades chokoladeindgang. Benyt ikke isindgangen. 
  • Du kan bruge dit værdibevis helt t.o.m. d. 20/10 2024.
Indlæser kort...
Frederiksberg Allé 64 1820 Frederiksberg