NEW JAPAN

Halv pris på hypede sticks: Tidl. Sticks'n'Sushi-kok har åbnet yakatori-biks på Østerbro

200 DKK
99 DKK
Ekskl. gebyr
2404 købt
0
  • Værdibevis på 200,- for 99,-
  • Du sparer over 50 %
  • Frit valg til ALT i butikken: sticks, sides, ris, specielle japanske sodavand, retter og meget mere!
  • Dit værdibevis gælder til d. 31/3 2024.

Ild og friske råvarer i køkkenet

Det er sket noget nyt i København. Og det er i mere end en forstand. For nyåbnede New Japan laver ikke bare sticks. Alt deres kød og deres grøntsager er grillet over den specielle japanske yakatori-grill med kokoskul, der brænder ved temperaturer på mere end 800 grader. Resultatet er den helt autentiske smag af kul, ild og den perfekte mængde brændthed, der kendetegner det japanske gadekøkken. I kombination med friske råvarer, mørt kød og hemmelige saucer lavet inhouse.

Og i et specielt åbningsamarbejde med Niche får du nu frit valg til hele kortet - med 50 % rabat! Vil du fx smage en mør, rosa lammekotelet grillet på yakatori og serveret med hjemmelavet kryddersmør? Eller New Japans helt egen knasende hjemmelavede tangsalat med 6 forskellige tangtyper? Du kan også vælge fluffy kyllingekødboller, wings, grillede asparges, kriminelt lækker friteret kylling med yuzu og ponzu. Eller en friteret argentinsk vildreje med masser af power. 

"Mæt men let"

Da avisen KøbenhavnLIV var forbi, beskrev de New Japans mission som "et ønske om at være den bedste". Og hvordan lever New Japan så op til den hype? Det er faktisk ret simpelt: Her er 99 % af alting, du smager, hjemmelavet. Råvarerne købes hver dag fra lokale grønthandlere, så de er friske - og så har Idris Tell, der har sticks-restauranten et kæmpe ønske om, at du som kunde skal have lyst til at komme igen. 

"Mæt, men let" beskrev han det for os, da vi besøgte New Japan. Her får du nemlig kun rene råvarer, grillet kød, grøntsager, specielle marinader (efter hemmelige opskrifter) - og masser, masser af smag!

Udlært af de bedste

Der er ingen tvivl om, at Sticks'n'Sushi var nogle af forgangspersonerne for at bringe det japanske køkken til Danmark. Men længe har fokus været på sushien. Det vil Idris Tell lave om på. Han er nemlig den første uddannede ægte yakatori-kok fra Sticks'n'Sushi under selveste Jens Rahbek. Og han vil vise københavnerne, hvad sticks-delen af det japanske køkken virkelig kan!

Hos New Japan er de stolte af det, de laver. Og ved du hvad? Det har de god grund til! Glæd dig til at smage et overflødighedshorn af sticks, sides, tilbehør, saucer og meget mere hos New Japan. Vi tør næsten godt love, at det ikke bliver sidste gang!

Indløsning
  • Du kan bruge dit værdibevis i hele butikkens åbningstider.
  • ÅbningstiderTirs-søn: 11-20
  • Du kan benytte dit værdibevis t.o.m. d. 31/3 2024.
Indlæser kort...
Nordre Frihavnsgade 23, kl. 2100 København Ø