Hvert værdibeviser indeholder → Valgfri forret + Valgfri hovedret
Træd ind i en verden af smag, duft og tradition hos Thai Gade Køkken i Måløv! Her får du en valgfri forret og hovedret, skabt med kærlighed og håndværk af Pui, restaurantens passionerede ejer og kok.
Pui’s kulinariske rejse begyndte i Bangkok, hvor hun lærte at lave mad fra bunden i sin mormors køkken. I dag viderefører hun de stolte thailandske madtraditioner i sin egen restaurant, hvor hver eneste ret tilberedes med friske ingredienser og autentiske teknikker – helt uden opskrifter, men med masser af erfaring og intuition.
Menuen byder på klassiske thailandske retter, der sender dine smagsløg direkte til Bangkok. Prøv eksempelvis de populære hjemmelavede forårsruller eller en af de mange smagfulde hovedretter, hvor du virkelig kan smage Pui’s passion for madlavning.
Foretter
Hjemmelavede forårsruller – Sprøde ruller med glasnudler, grønt og thaikrydderier, serveret med sød chili dip.
Kylling-satay – Marineret kylling på spyd med peanutsauce og syltet agurkesalat.
Tempura rejer – Sprøde rejer i tempuradej, serveret med sød chili dip.
Rød suppe (Tom Yum) – Spicy thaisuppe med galangarod, citrongræs og østershatte.
Hvid suppe (Tom Khaa) – Mild kokossuppe med galangarod, citrongræs og chili.
Hovedretter
Wokretter
Pad Ghra Phaw – Stærk wok med kylling, okse eller rejer, grønne bønner, løg, basilikum og spejlæg.
Gai Phat King – Kylling stegt med ingefær, forårsløg og østershatte.
Kylling Cashew – Kylling med cashewnødder, friske grøntsager og ristet chili.
Phad Kee Mao – Stærk wokret med kylling/okse, chili, bambus, babymajs, basilikum og limeblade.
Phat Nam Man Hoi – Kylling/okse/rejer i østerssauce med chili, bønner, broccoli og årstidens grøntsager.
Spicy blæksprutte – Blæksprutte lynstegt med chili, bambus, babymajs, bønner og basilikum.
Karryretter
Pa Naeng – Rød karry med kylling/okse, kokosmælk, basilikum og peberfrugt.
Gaeng Kheow Wan – Grøn karry med kylling/okse, bambus, bønner og basilikum.
Masaman – Masamankarry med okse/kylling, kartofler, gulerødder, løg og cashewnødder.
Gang Gung – Kongerejer i cremet rød karry med bambus, babymajs og chili.
Phat Prik Dan – Rød karry med kylling/okse, kokosmælk, bønner, basilikum og limeblade.
Nudelretter
Phat Saiew – Stegte risnudler med kylling/okse/rejer, chili, sojasauce, æg og grønt.
Phat Thai – Klassisk thairet med risnudler, tofu, grønt, peanuts og lime.
Phat Gai – Wokstegt kylling med æggenudler, soya, broccoli, gulerødder og æg.
Thai Gadekøkken får hele 4.6/5 ⭐ på Google
Læs et udpluk af kommentarer fra deres glade kunder herunder:
"Virkelig lækkert og frisk mad. Med masser af smag. Er helt vild med forårsrullerne især 👌🏻😋" -Lotte
"Super lækker thai mad, meget lækkert ret (pa naeng) kan klart andbefales" -Victor
"Fantastisk mad mange specielle retter og ikke bare alt det samme klassiske thairetter som er ar finde alle steder. Det tydeligt at der her er lagt mange timer i at få retterne til at smage helt perfekt 🙏" -Jimmi