Slutter om 6 dage

Surprise City Trip!

Storbyferie med fly og 2 nætter på 3-stjernet hotel
Flywise Travel BV er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

Surprise City Trip!

999,-
  / PR. PERSON
Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
64 har købt

Værdibevis · 2 nætter
0
1 Værdibevis
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0

PRIS I ALT: 1.998,00 DKKEkskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
Pris for 2 nætter · 2 voksne
PRIS I ALT: 1.998,00 DKKEkskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg Flywise Travel BV er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
999,- / pr. person
Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
64 har købt
Pris for 2 nætter · 2 voksne
Flywise Travel BV er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
TAG PÅ SURPRISE-FERIE MED FLY OG 2 OVERNATNINGER
Elsker du overraskelser? Hvordan lyder en storbyferie med fly og hotel til 999,-? Prøv lykken med denne Surprise City Trip og sæt kurs mod en europæisk storby med fly fra København eller Billund og få 2 overnatninger på 3-stjernet hotel. Flyv til Barcelona, London, Venedig, Krakow, Rom eller enhver anden storby og glæd dig til at blive overrasket!

Pakken indeholder:

  • Direkte fly til en europæisk destination t/r

  • Du vælger selv, om du vil flyve fra København eller Billund

  • Der er afrejse til og med d. 30. marts 2025

  • Lille kabine-taske til flyet 

  • 2 overnatninger på 3-stjernet hotel 

  • Kend din destination allerede 7 dage efter dit køb

OBS: Der skal betales et tillæg på 250 DKK pr. person ved afrejse torsdag, fredag eller lørdag. 
OBS:
Der skal betales et gebyr på 38 DKK for SGR-forsikring.
OBS:
Der skal betales et gebyr på 19 DKK for naturkatastrofe-forsikring. 
OBS: 
Bemærk, at der skal betales en obligatorisk turistskat på visse destinationer. Skatten varierer fra 0 - 50 DKK. 


Tilvalg:

Alle tilkøb bookes og betales direkte til surprisecitytrip.com, når du booker din rejse.

  • Ekstra overnatninger: 400 DKK pr. person pr. nat. 

  • Morgenmad: 100 DKK pr. person pr. nat. 

  • Sæder ved siden af hinanden på flyet: 150 DKK pr. person. 

  • Priority booking (få din destination bekræftet ca. 24 timer efter køb): 100 DKK.

  • Opgradering til 4-stjernet hotel: 200 DKK pr. person pr. nat. 

  • Indchecket bagage: 500 DKK pr. stk. 

  • Udelukkelse af en specifik destination: 39 DKK pr. destination. 

OBS: Fortrydelsesretten frafalder efter køb, da fly er inkluderet i tilbuddet.


Sådan booker du din rejse: 
Surprisecitytrip.com har et smart bookingsystem, hvor du nemt vælger, hvilke tilkøb, du ønsker. Når du kommer til kurven til sidst i købsprocessen, betaler du eventuelle tillæg direkte til Surprisecitytrip.com. Se mere under fanen 'DET MED SMÅT' øverst på denne side.


Prøv lykken med Surprise City Trip! 

Nogle af de bedste storbyer i verden findes inden for en kort afstand fra Danmark. Storbyferie er en skøn måde at holde ferie på og få nogle uforglemmelige minder. Denne type ferie er både god, hvis du trænger til en romantisk getaway sammen med, den du holder af, eller hvis du bare har brug for lidt luftforandring og nye oplevelser i en weekend. Det er nemt og billigt at tage afsted og opleve Europas fantastiske byer.   


Paris

Paris skal bare opleves. Måske har du allerede gået byen tynd, spist på fine pâtisseries og forelsket dig i fine franske specialbutikker. Paris er en by, man kan vende tilbage til igen og igen og altid føle, at man får nye oplevelser med hjem. Så invitér kæresten med på en romantisk tur til kærlighedens by.

London

London lokker med fart, gamle pubs og et virvar af indtryk - byen har ALT, hvad hjertet begærer: shopping, kultur, historie, spændende bydele og et festligt natteliv. Forkæl dig selv med et afbræk fra hverdagen og nyd et par dage med masser af oplevelser i altid fede London.

Barcelona

Fantastiske Barcelona er både en storby og strandby. Hvis du heller ikke kan få nok af lækre sandstrande, bjerge, Gaudís skæve arkitektur, kontrastfulde bydele og en fantastisk madkultur, så er Barcelona perfekt som dit næste rejsemål.

Valencia

Valencia er spansk med stort S! Hvor de mere gængse turistbyer, som Barcelona og Madrid, har mange turistmagneter og souvenirshops, er Valencia autentisk og fuld af spansk charme. Her er et mildt vejr og ikke mindst masser af liv og aktiviteter. Book en smuttur med kæresten eller vennerne og forelsk dig i valencianske vinbarer. 


Budapest

Budapest har både storslået arkitektur, historiske kurbade, gamle kaffehuse og violinmusik, og så er det en af Europas billigste storbyer. Mærk stemningen langs Donau, nyd den storslåede udsigt fra Fiskerbastionen eller terrassen foran Nationalgalleriet og udforsk de bohemeagtige kvarterer nær Statsoperaen.

Krakow 

I magiske Kraków møder du en af Polens ældste byer, der samtidig er et kulturelt, kreativt og arkitektonisk midtpunkt. Krakow summer af stemning, og de mange finurlige gadehjørner byder på charmerende caféer og hyggelige butikker i massevis. 


Prag

En imponerende historisk by, velsmagende og billig øl, et væld af museer og en spændende restaurant-scene. Dette er blot nogle af de ting, som den tjekkiske hovedstad byder på. Byen har over flere omgange været kulturelt, historisk og politisk epicenter i Europa. Her findes bygninger i både gotisk, barok og renæssance stil, og i foråret er der smukke blomstrende frugttræer.


Rom

Italiens smukke hovedstad, Rom, er en sand storbyklassiker som aldrig går af mode. Byen byder nemlig både på spektakulær arkitektur, shopping, skøn madkultur, et mildt klima og ikke mindst masser af kringlede gader og stræder, der blot venter på at blive udforsket. Glæd jer til espressobarer, renæssancekunstnere, Italiensk pizza, Vespa'er og verdens største amfiteater; Colosseum.


Venedig

Venedig er byen med de hundreder af øer forbundet af azurfarvede kanaler og yndige små broer. Her bliver man hurtigt forelsket i Venedigs ynde, mad, duft og stemning samt berømte steder som Grand Canale, Rialto-broen, Skt. Marcus Basiliken, Dogepaladset, Sukkenes Bro dukker op som drømmesyner fra filmenes og historiens verden. 


Bologna

Bologna indbyder til livsnyderi, madoplevelser og gode glas vin på byens hyggelige pladser. Byens smukke middelalderkerne er som taget ud af et maleri, og de små gader rummer nogle af Italiens bedste restauranter og trattoriaer. Bologna er ikke spækket med turister på samme måde som Venedig eller Rom, så du får samtidig godt med ægte italiensk, livlig stemning og en dejlig afslappet imødekommenhed fra de lokale. 


Porto

Porto er en nyere feriedestination blandt danskerne - og aldrig har der været flere grunde til at pakke kufferten og flyve en tur sydpå! Forelsk dig i byens snævre gader, små portvinsbarer, charmerende markeder og store gæstfrihed. Tag til den fine kystby, der ligger på Portugals nordvest-kyst. 

De ovennævnte byer er eksempler på destinationer - ALLE Europæiske storbyer er i spil.

INKL. FLY