Helenekilde Badehotel

Ophold med overnatning, 4-retters middag, morgenbord og uimodståelige omgivelser
Helenekilde Badehotel er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 3695,- | SPAR 35 %
Tilpas din bestilling

Helenekilde Badehotel

2.395,-
  / FOR 2 PERSONER
Ekskl. gebyrer
82 har købt

Dobbeltværelse · 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 2.395,00 DKKEkskl. gebyrer
Pris for 1 nat · 2 voksne
PRIS I ALT: 2.395,00 DKKEkskl. gebyrer Helenekilde Badehotel er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
2395,- / for 2 personer
Ekskl. gebyrer
82 har købt
Pris for 1 nat · 2 voksne
Helenekilde Badehotel er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyrer
HELENEKILDE BADEHOTEL: 4-RETTERS MIDDAG OG MORGENBORD
Hos Take Offer er vi meget stolte af, at kunne præsentere dette ekstraordinære hotel. Helenekilde Badehotel er nemlig lidt af en perle i det nordsjællandske, og vi kan kun opfordre til, at I lægger vejen forbi dette skønne sted. Der findes nemlig næsten ikke noget så fint og ærligt som den autentiske, danske badehotelsstemning, som efterhånden er noget så eftertragtet og ikke mindst lige så svær at opdrive. Med mørkeblå bølgeskvulp i baghaven og græsgrønne buskadser så langt øjet rækker ligger Helenekilde Badehotel i sin egen lille tidslomme og insisterer på at bevare alt det, der i gamle dage fik det danske feriefolk til at flokkes om Tisvildeleje. Denne unikke rejsepakke inkluderer 1 herlig overnatning i et smukt værelse, en udsøgt 4-retters middag og morgenmad. Og nu sparer du ovenikøbet 35 %!

Pakken indeholder:

  • Ophold på Helenekilde Badehotel 

  • 1 overnatning i smukt dobbeltværelse med gårdudsigt

  • Mulighed for gratis opgradering til værelse med delvis eller fuld havudsigt ved ledighed på hotellet 

  • Udsøgt 4-retters middag i hotellets restaurant

  • Fantastisk morgenbord

  • Fri adgang til hotellets sauna, hvor du kan se solen gå ned i horisonten fra saunaens panoramavindue 

  • Morgenkåbe på værelset

  • Gratis parkering

  • Gratis Wi-Fi

  • Ankomst er muligt alle dage fra d. 12. oktober 2024 - 28. februar 2025

  • OBS: Ved ankomst fredag og lørdag forekommer et tillæg på 250 kr. pr. person

  • Der tages forbehold for udsolgte dage

Et historisk hotel

Helenekilde Badehotel er et af de historiske hoteller i Danmark, hvis kendetegn er den unikke historie. Her finder du autentiske rammer og charmerende omgivelser, hvis lige man ikke finder mange andre steder. Hotellet var oprindeligt en privat bolig og bygherren var den kendte Hr. Grüner, en lokal matador, som ejede hele området ved Helenekilde. I 1896 udvalgte han den bedste plet, opførte huset og forærede den store ejendom til sin kone i sølvbryllupsgave. I 1904 blev huset bygget om til badepension, og hver sommer var der travlhed i Tisvilde, idet den velhavende del af det københavnske bourgeoisi tog mod nord for at finde fred i sjælen.

Luksus helt ud til vandet

Der er ikke meget, der kan slå en dag, der starter med veltilberedt morgenmad og havudsigt. Helenekilde Badehotel byder velkommen til et klassisk badehotel med enkel og uhøjtidelig luksus, helt ud til vandet. Den storslåede udsigt direkte over Kattegat og hotellets hyggelige stuer skaber plads til drømme, indre ro og varige minder. I omgivelserne omkring det klassiske nyistandsatte badehotel har du alle muligheder for at opleve den uspolerede danske natur og nyde årstidens smukke farver. Dertil kan du glæde dig til at nyde godt af hotellets lune sauna, der gør sig ekstra godt i de kolde vintermåneder. Nyd en pause med plads til tanker, inspiration og velvære. I saunaen kan du genoplade dit indre og se solen gå ned i horisonten fra saunaens panoramavindue med fri udsigt til Hesselø.

Restaurant kilden

Restaurant Kilden er stedet, hvor du kan nyde en udsøgt spiseoplevelse baseret på lokale råvarer, der bygger på velkendte, hjemmelavede, danske klassikere. Her serveres både en fremragende middag og morgenmad - og det er også muligt at nyde en lækker cocktail i den hyggelige restaurant. Tillader vejret det, kan solnedgangen ved Hesselø nydes fra terrassen med Kattegat som bagtæppe. Efter en god nats søvn kan I glæde jer til at gå ombord i hotellets morgenbord, som bl.a. kan byde på lækre surdejsboller og rugbrød, gul krystalost fra Them Mejeri, skinke fra Troldgaarden, smilende æg, æblemost fra Stenløse og kaffe fra Kontra. Morgenmaden er lavet af økologiske, danske råvarer i sæson, og hotellets bagværk er lavet på mel fra Nordsjællands fællesmølleri. 

3
SPAR 35 %

Godt at vide

Take Offers rejseekspert har selv besøgt det charmerende badehotel med stor begejstring.

Indlæser kort...
Helenekilde Badehotel
Strandvejen 25, 3220 Tisvildeleje