Julestemning i Nordtyskland

Få 2 nætter med 2-retters middag, morgenmad, rabatkort - og julemarkeder!
Lauritzen Rejser ApS er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
JULETILBUD
Tilpas din bestilling

Julestemning i Nordtyskland

855,-
  / PR. PERSON
Ekskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
24 har købt

Dobbeltværelse · 2 nætter
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 1.710,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
Pris for 2 nætter · 2 voksne
PRIS I ALT: 1.710,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelsestillæg Lauritzen Rejser ApS er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
855,- / Pr. Person
Ekskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
24 har købt
Pris for 2 nætter · 2 voksne
Lauritzen Rejser ApS er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
OPLEV JULENS MAGI MED EN FORTRYLLENDE MINIFERIE I NORDTYSKLAND
Tag på en eventyrlig miniferie tæt på den dansk / tyske grænse på det familiedrevne Landhaus Smaga i grænseindkøbs-byen, Süderlügum. Glæd jer til to dejlige overnatninger med aftensmad og morgenmad, god shopping og ikke mindst mulighed for at besøge de skønne julemarkeder i Tønder og Flensborg, som ligger i nærheden af hotellet! På dette hotel får I nemlig en skøn beliggenhed tæt på grænsen og de hyggelige byer, så I både kan grænseshoppe og komme i den helt rette julestemning op til jul.

Pakken indeholder:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse på det familiedrevne Hotel Landhaus Smaga

  • 2-retters middag på ankomstdagen (efter kokkens valg) 

  • Morgenmad på hotellet begge dage 

  • Rabatkort til Højer Pølser

  • Voucher til Fleggaard på 1 flaske vin pr. voksen

  • Gratis parkering på hotellet

  • Ankomst er muligt fra d. 01. november - 22. december 2024

OBS: Bemærk, at det ikke er muligt at ankomme søndag.
OBS: Der tages forbehold for udsolgte datoer. 

Julemarkeder i Tønder og Flensborg

Et af Danmarks hyggeligste julemarkeder finder sted i Tønder, og i år starter markedet d. 9. november. Hotellet ligger blot 9 km fra Tønder. I kan også nemt tage til det traditionsrige julemarked i Flensborg, som starter fra d. 25. november. Her kan I både komme i julestemning og måske endda få købt alle julegaverne kombineret med lidt jule-grænseshopping.

Praktisk info:

Julemarkedet i Tønder kan besøges fra d. 09.11 – 23.12-2024.
Julemarkedet i Flensborg kan besøges fra d. 25.11 –31.12-2024. 

Hotel Landhaus Smaga ved grænsen

Det familiedrevne landhotel, som ligger midt i grænseindkøbsbyen Süderlügum, byder på en skøn og familiær atmosfære, samt en god restaurant i hovedbygningen. Her kan I både nyde en god start på dagen med et godt morgenmåltid og slutte dagen af med lidt godt til ganen i hyggelige omgivelser. I skal desuden bo på fine værelser med eget bad og toilet. Hotellet har da også den ideelle placering, hvis I både har shopping-hjertet og eventyrlysten på rette sted - der er nemlig kun gode ting i vente i de hyggelige grænsebyer. 

Tønder, Møgeltønder og Schackenborg Slot

Hotellet ligger kun ca. 9 km fra den charmerende shoppeby Tønder, så det er helt oplagt at planlægge en tur eller to til den gamle havneby. Nær hotellet ligger også Møgeltønder med Schackenborg Slot, Gallehus med Guldhornene, Nolde Museum, Tønder Kunstmuseum, Højer og ikke mindst Tønders Gamle Apotek og Døhses Hus. Og så er det naturligvis helt oplagt med en god omgang grænseshopping, hvor I virkelig kan spare.

I kan også lægge vejen forbi Marsk Tårnet, som er et 25 m højt dobbeltspiralformet udsigtstårn ved Skærbæk, designet af Bjarke Ingels Group. Tårnet består af en dobbelt vindeltrappe i cortenstål med i alt 272 trin med en platform øverst og en lille elevator for kørestolsbrugere i tårnets indre. Det vejer 300 tons og stod færdigt 11. august 2021. Det kan altså roligt siges, at I ikke vil komme til at kede jer på jeres miniferie - rigtig god fornøjelse! 

Julemarkedet på Gram Slot

Besøg det årlige julemarked på Gram Slot, som løber af stablen den sidste weekend i november samt de to første weekender i december. Det smukke slot skruer helt op for julestemningen, hvor de blandt andet står klar med boder fyldte med julebolcher, pynt, lækkert vintertøj og meget mere. De søde nisser skaber julemagien for store og små med sang, dans og gåder. Børnene kan endda få en tur på hesteryg eller i hestevogn. Entre til Gram Slots julemarked kræver en adgangsbillet. Læs mere HER.

7