Slutter om 9 dage

Ophold på Hotel Saxkjøbing

Gastro-ophold inkl. 1 overnatning, kaffe/kage, middag og lækker morgenmad
Hotel Saxkjøbing er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
CLAUS MEYER OPHOLD
Tilpas din bestilling

Ophold på Hotel Saxkjøbing

699,-
  / PR. PERSON
Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
60 har købt

Dobbeltværelse · 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 1.398,00 DKKEkskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
Pris for 1 nat · 2 voksne
PRIS I ALT: 1.398,00 DKKEkskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg Hotel Saxkjøbing er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
699,- / pr. person
Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
60 har købt
Pris for 1 nat · 2 voksne
Hotel Saxkjøbing er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
HYGGELIGT GASTRO-OPHOLD PÅ CLAUS MEYERS HOTEL SAXKJØBING
Oplev Lolland Falster denne vinter eller efterår med et hyggeligt ophold på Claus Meyers Hotel Saxkjøbing. Det gule hotel på torvet i Sakskøbing på Lolland har i over 200 år været byens samlingssted. Her finder du en sjælden oase i det lollandske, og bag den gamle hoveddør venter der en varm og favnende verden fra en svunden tid. Her er der plads til, at tiden står stille og der er ro til fordybelse, omhu og hjertevarme. Hotellets vægge er charmerende skæve, gulvene knirker en smule, værelserne emmer af hygge og duften af gastronomiske genistreger byder både dig og din appetit velkommen. Denne skønne gastro-pakke inkluderer 1 herlig overnatning, kaffe/kage, en udsøgt Claus Meyer-middag og lækker morgenmad!

Pakken indeholder:

  • Hyggeligt gastronomi-ophold på Claus Meyers Hotel Saxkjøbing

  • 1 overnatning i hyggeligt standard-dobbeltværelse

  • Kaffe/te og hjemmebagt kage fra eget bageri

  • Udsøgt efterårs-inspireret middag - bestående af en hovedret

  • Lækker morgenmadsbuffet

  • Gratis parkering og mulighed for at benytte el-lader (Clevr)

  • Gratis Wi-Fi

  • Ankomst alle ugens dage helt frem til d. 19. marts 2025

OBS: Bemærk, at der skal betales et weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag på 300 kr. pr. værelse. 

OBS: Ønsker du en værelsesopgradering koster dette 300 kr.


Hotel Saxkjøbing: Mere indbydende end nogensinde før

De fredede, historiske bygninger er nænsomt renoveret, hvorfor restaurant, lounge, festsal, gårdhave og værelser fremstår mere indbydende end nogensinde før. Det gamle hotel med den gule facade er da også ret så berømt hos lokalbefolkningen på Lolland. Hotellet har nemlig efterhånden over 200 år på bagen, og erfaringen kan tydeligt mærkes, når de første forventningsfulde skridt tages igennem hotellets hoveddør. Her kan I uden tvivl se frem til at blive forkælet og serviceret, som det sig jo hør og bør på en dejlig, dansk miniferie. 


PSST! Hotel Saxkjøbing ligger blot 135 km fra København (ca. 1 ½ times kørsel). 


Personlig charme og hjertevarme

Hotellet skiller sig ikke blot ud på sin historie. Claus Meyer har nemlig også sørget for, at personlighed og hjertevarme gennemsyrer den lune beværtning. Værelserne er enten nyistandsatte og moderne eller charmerende med bindingsværk og trægulve. Vores rejseekspert blev i særdeleshed imponeret over hotellets lille stue, som bl.a. huser et par af Claus Meyers' mors gamle møbler, som bidrager med en helt særlig stemning. Her kan I for eksempel nyde en god kop kaffe eller en kop varm chokolade. 


TIP! Hotellets gårdhave er en lille perle i sig selv, som indbyder til hyggelige stunder i de lunere måneder.


Det moderne landkøkken

Claus Meyer har ejet hotellet siden 2006, og hans madfilosofi er tydelig på menukortet. Køkkenet laver gastronomi på højt niveau og arbejder – i tæt samarbejde med de lokale gårde, fiskere og fødevareproducenter – på at genskabe stoltheden omkring egnens udsøgte råvarer og produkter. Ved morgenmaden er der kredset om alle detaljer, og med hotellets eget bageri kan I se frem til et helstøbt morgenmåltid fyldt med lollandsk charme og sjæl. I kan altså godt glæde jer til en smagfuld oplevelse på hotellet, hvis køkken også har fået en fornem anmeldelse i Børsen, oktober 2022. Børsens udsendte, Ole Troelsø, udtrykker det bl.a. således: 

"Som måltidet skrider frem, indfinder først to og så endnu to gæster sig i restauranten, de virker hjemmevante på en hyggelig måde, som passer godt til romantiske forestillinger om en god gammeldags købstad, hvor borgerne mødes på byens hotel. Et hotel, jeg snart tjekker ind på igen, for aftenmenuen ser også god ud."

Aktiviteter på Lolland

Hotel Saxkjøbing ligger midt på Lolland-Falster med kort afstand til et hav af seværdigheder og smuk natur. Blot 8 km væk finder I Knuthenborg Safaripark, som er Nordeuropas største safaripark. Her går dyrene frit rundt, mens gæsterne kan komme helt tæt på og betragte de fantastiske skabninger. Se mere af den smukke lollandske natur med en vandrerute ved Dodekalitten - et smukt kunstværk ved Glentehøj. I området finder I et utal af naturoplevelser og vandreruter, så man kan sænke tempoet og tage naturen ind.

Ikke langt fra Sakskøbing kan man nemt komme med færge til de omkringliggende småøer, så I aldrig løber tør for nye eventyr.

8

Godt at vide

Derfor skal du besøge Hotel Saxkjøbing:

  • Hyggeligt ophold, hvor service og nærvær er i højsædet 

  • Smagfuld middag serveret i hotellets skønne restaurant 

  • Ankomst er muligt helt indtil slut marts og mulighed for ankomst fredag og lørdag 

Indlæser kort...
Hotel Saxkjøbing
Torvet 9 4990 Sakskøbing, 4990 Saxkjøbing