Ophold på Hotel Zur Linde

Tag på 2 nætters miniferie i naturskønne Nordtyskland inkl. morgenmad og middag
Lauritzen Rejser ApS er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
MINIFERIE I TYSKLAND
Tilpas din bestilling

Ophold på Hotel Zur Linde

998,-
  / PR. PERSON
Ekskl. gebyr og enkeltværelsesgebyr
2 har købt

Dobbeltværelse · 2 nætter
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 1.996,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelsesgebyr
Pris for 2 nætter · 2 voksne
PRIS I ALT: 1.996,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelsesgebyr Lauritzen Rejser ApS er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
998,- / pr. person
Ekskl. gebyr og enkeltværelsesgebyr
2 har købt
Pris for 2 nætter · 2 voksne
Lauritzen Rejser ApS er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyr og enkeltværelsesgebyr
NATURSKØN MINIFERIE TIL TYSKLAND INKL. MIDDAG OG MORGENMAD
Tæt på den danske grænse finder I et sandt naturparadis, så tag på en hyggelig miniferie i Nordtyskland og oplev alt det bedste, nabolandet har at byde på. Hotel Zur Linde er et hyggeligt og familiedrevet byhotel, placeret i den lille by Meldorf tæt på byens imponerende domkirke. Hotellet er garant for en hjemlig og varm atmosfære, hvor der indbydes til afslapning og ro. Pakken inkluderer hele 2 overnatninger på det 3-stjernede hotel, morgenmad, en schnitzel menu samt dessert, voucher til 1 flaske vin og rabatkort til Designer outlet i Neumünster - Hvor I kan købe alle årets julegaver!

Pakken indeholder:

  • Ophold på det 3-stjernede Hotel Zur Linde

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse

  • Morgenmad begge dage

  • 1 x Schnitzel menu: Schnitzel med brasede kartofler og hjemmebagt brød med aioli

  • 1 x lille dessert efter måltidet

  • Voucher til 1 flaske vin hos Fleggaard 

  • Rabatkort til Designer outlet i Neumünster

  • Ankomst er muligt fra d. 11. oktober 2024 – 20. december 2024 samt fra d. 02. januar 2025 - 31. marts 2025

Hotel Zur Linde

Hotel Zur Linde er et hyggeligt og familiedrevet byhotel, placeret i den lille by Meldorf tæt på byens imponerende domkirke. Hotellet er garant for en hjemlig og varm atmosfære, hvor der indbydes til afslapning og ro. I hotellets hyggelige restaurant kan I se frem til en middag på ægte tysk manér. Her serveres en sprød, gylden schnitzel med braserede kartofler og hjemmebagt brød. Middagen efterfølges af en skøn dessert, som sætter det søde punktum. Hvis vejret er til det, kan I nyde en stund på hotellets dejlige solterrasse, hvor I næsten kan mærke den friske havluft fra det nærliggende Vadehav.

Julemarkeder og juleshopping

Oplev Neumünster ca. 68 km fra Meldorf, som huser det berømte designer outlet, McArthur. Stedet er klart et besøg værd, og timerne går nemt med en besparelse på op til 70 % på hele 130 forskellige designermærker. Designeroutlettet er indrettet som en lille by, og er det perfekte udflugtsmål til årets juleshopping. Stedet holder åbent fra 10 - 20 alle dage bortset fra søndag - og med dette ophold får du tilmed et rabatkort, så der er endnu mere at spare!

Julemarkedet i Heide kan også anbefales, og det ligger ca. 14 km fra Meldorf. Besøg det hyggelige julemarked med pariserhjul, små hytter med diverse lækkerier og en 600 m2 stor skøjtebane. Markedet sættes op på intet mindre end Tysklands største markedsplads, så gå på opdagelse i de mange hyggelige boder, styrk dig på et varmt glas glögg og lad dig beruse af den unikke julestemning. Julemarkedet holder åbent fra d. 18. november til 23. december 2024.

Skønne oplevelser i området

I kan også opleve den smukke havneby Büsum, som er områdets største by med 21.000 indbyggere. Byen emmer af hyggelig stemning med mulighed for både shopping og besøg i en af de mange restauranter/cafeer i byen. Og som en lille sjov detalje er byens kirke en tro kopi af Københavns Domkirke. I kan også se byen med en rundtur med Busum bimmelbahn (mini tog).

Lad jer imponere af Eidersslusene, der blev bygget i åerne 1967-72. Den enorme dæmning/sluse, der effektivt holder Vesterhavet ude af de lavereliggende områder ved Eiderens udløb, er et imponerende syn, som I ikke må snyde jer selv for. Med et besøg nær Eideren kan I lægge vejen forbi Friedrichstadt. En fin havneby med romantiske kanaler, broer samt gavlhuse. Byen bliver også kaldet ”Lille Amsterdam”. Her er der gode muligheder for byvandring og kanalrundfart.

Indlæser kort...
Lauritzen Rejser ApS
Südermarkt 1, 25704 Meldorf, Tyskland, 25704 Meldorf