Slutter om 3 dage

Eksklusivt ophold på Peak 12 Hotel

Bliv forkælet på Peak 12 Hotel inkl. 1-2 overnatninger, ansigtsmaske og morgenmad
Peak 12 Hotel er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
EKSKLUSIVT OPHOLD
Tilpas din bestilling

Eksklusivt ophold på Peak 12 Hotel

Fra 695,-
  / PR. PERSON
Ekskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
14 har købt

Dobbeltværelse · 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.
Dobbeltværelse · 2 nætter
0

PRIS I ALT: 1.390,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
Pris for 1 nat · 2 voksne
PRIS I ALT: 1.390,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelsestillæg Peak 12 Hotel er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Fra 695,- / pr. person
Ekskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
14 har købt
Pris for 1 nat · 2 voksne
Peak 12 Hotel er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
OPLEV PEAK 12 HOTEL I VIBORG
Det eksklusive Peak 12 Hotel er hotellet du vælger, når du leder efter et eventyr. Det er både til dig, der søger en afslappende miniferie og til dig, der er på jagt efter nye opdagelser indenfor natur, sport og kultur. Viborg og omegn byder på et hav af spændende oplevelser, og dette lækre hotel er den perfekte base. Peak 12 er stedet, hvor du kan slappe af med venner og familie – men det er også stedet, hvor du kan opleve gourmet og vin, arrangementer og events samt nyheder indenfor outdoor og kultur. Her finder du lækre faciliteter, moderne indretning og byens bedste udsigt! Som en ekstra bonus vælger du helt selv, om du vil have 1 eller 2 skønne overnatninger!

Pakken indeholder:

  • Ophold på det eksklusive Peak 12 Hotel i Viborg

  • 1-2 overnatninger i flot dobbeltværelse 

  • Et glas cava pr. person ved ankomst (1 stk. pr. person pr. ophold)

  • Ansigtsmaske fra Meraki (1stk. pr. person pr. ophold)

  • Tøfler til at tage med hjem (1 par pr. person pr. ophold)

  • Lån af badekåbe (under hele opholdet)

  • Økologisk morgenmad, som bl.a. består af friskbagte boller, pålægsdelikatesser, frugt, æg og bacon

  • Gratis Wi-Fi 

  • Gratis parkering

  • Ankomst er muligt alle dage fra d. 4. oktober 2024 - 28. februar 2025

Lukkede datoer: 8/10, 9/10, 23/10, 20/11 – 25/11 (begge dage inkl.), 6/12 og 7/12.
OBS: Ankomst d. 30/12 & 31/12 er kun mulig for 2 nætter.


Din pris:

  • 1 overnatning: Kun 695,- pr. person 

  • 2 overnatninger: Kun 1320,- pr. person

Peak 12 peaker i Viborg

Det eksklusive Peak 12 Hotel slog dørene op for allerførste gang i august 2021, så du kan altså godt glæde dig til at opleve et ret nyt og lækkert univers. Navnet på hotellet er inspireret af tagvinklen, der hælder 12°. Derudover skal navnet også symbolisere, hvordan hotellet peaker smukt i bybilledet. Med sine 12 etager er hotellet faktisk den højeste bygning i Viborg! Men det er ikke kun højden, der peaker på hotellet – det gør kvaliteten også. Her er der fokus på bæredygtige løsninger, stilrene værelser, moderne faciliteter og de bedste oplevelsesmuligheder. Peak 12 er bygget sammen med Tinghallen Kongres- og Musikhus samt Restaurant Det Glade Vanvid, så du kan kombinere dit hotelophold med kulturelle, musikalske og gastronomiske oplevelser.

Ren forkælelse til krop og sind

Oplev ren selvforkælelse på det betagende hotel med en afslappende ansigtsmaske fra Meraki, tøfler (som du må tage med hjem) samt lån af badekåbe under hele opholdet. Med et glas boblende cava ved ankomst og en skøn økologisk morgenmad efter en god nats søvn er opholdet intet mindre end fuldendt!

Tagterrasse med byens bedste udsigt

På Peak 12 kan du opleve Viborg på en helt ny måde! Her kan du nemlig komme op på hotellets øverste etage, der fungerer som en sublim tagterrasse. Her er der siddepladser, hvor du kan nyde Viborgs bedste udsigt – selvfølgelig med en lækker drink fra hotellets urban cocktailbar. Desuden har du mulighed for at nyde en dejlig morgenmad med en god anretning af friskskåret frugt, lokale specialiteter, fairtrade kaffe og delikate kvalitetsoste m.m.

Stilrent design på alle værelser

Peak 12 er beliggende i hjertet af Viborg, og byder på 155 værelser. Alle værelserne er indrettet i moderne og minimalistisk stil med fokus på det stilrene design. Her kombineres rå detaljer med varme toner – sammen giver det et fantastisk udtryk og en afslappende atmosfære. På værelserne finder I eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord og stol, TV med Chromecast samt gratis fibernet. De rummelige værelser spænder bredt fra luksuriøse og rummelige suiter med smuk panoramaudsigt over byen til familieværelser med connecting doors, studioværelser og dobbeltværelser.

7
Indlæser kort...
Peak 12 Hotel
Tingvej, 8800 Viborg, 8800 Viborg