Slutter om 5 dage

River Loft Hotel & Spa

Skønt ophold ved floden Elben inkl. 2 nætter, pool-adgang, 2-retters middag og mere
River Loft Hotel & Spa er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
FORKÆL DIG SELV
Tilpas din bestilling

River Loft Hotel & Spa

1.495,-
  / PR. PERSON
Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
6 har købt

Dobbeltværelse · 2 nætter
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 2.990,00 DKKEkskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
Pris for 2 nætter · 2 voksne
PRIS I ALT: 2.990,00 DKKEkskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg River Loft Hotel & Spa er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
1495,- / pr. person
Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
6 har købt
Pris for 2 nætter · 2 voksne
River Loft Hotel & Spa er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
RIVER LOFT HOTEL & SPA - 2 NÆTTER VED ELBEN INKL. POOL OG MIDDAG
Med sin fortryllende beliggenhed lige ud til Braake-floden i Brunsbüttel (og kun et stenkast fra, hvor Kielerkanalen løber ud i Elben) byder det nye River Loft Hotel & Spa på et ophold i absolut særklasse. Her kombineres de betagende, maritime omgivelser med udsøgte smagsoplevelser i køkkenet, der gør en dyd ud af lokal og passioneret madlavning. Denne skønne forkælelsespakke inkluderer 2 overnatninger i et smukt værelse, 2-retters middag, et glas mousserende vin, adgang til pool og lækker morgenmad.

Pakken indeholder:

  • Ophold på River Loft Hotel & Spa i Brunsbüttel i Nordtyskland

  • 2 overnatninger i et smukt LOFT L Dobbeltværelse

  • 2-retters middag på ankomstdagen (efter køkkenchefens valg)

  • 1 glas mousserende vin pr. person

  • 1 flaske vand med eller uden brus (pr. værelse)

  • Gratis adgang til indendørs/udendørs pool én gang om dagen

  • Dejlig morgenmad i Outer Roads Restaurant begge dage 

  • Gratis Wi-Fi 

  • Ankomst muligt alle ugens dage fra d. 6. oktober 2024 - 1. marts 2025

OBS: Bemærk, at opholdet inkluderer adgang til offentlig pool. Den kan derfor være lukket på udvalgte dage og hver mandag.

River Loft Hotel & Spa

River Loft Hotel & Spa åbnede i sommeren 2022 og har siden da inviteret gæster indenfor til både storsålede naturoplevelser, fantastisk mad og ikke mindst ren afslapning i de unikke omgivelser. Omgivet af sluserne, vandet, havnene og de smukke både kan River Loft Hotel & Spa ikke blive mere maritimt. Hotellet ligger smukt og idyllisk ved Kielerkanalen ved Elben - direkte på Braake i Brunsbüttel, hvor du også kan sejle i kajak, som kan lejes på hotellet.

Hotellet oversvømmes af lys og med højt til loftet og skønne individuelt indrettede værelser emmer hver kvadratmeter af en unik karakter og følelse. Dertil giver den unikke beliggenhed i slusebyen mulighed for betagende cykelruter, svømning, kitesurfing, skønne gåture eller bare charmerende bådkigning - mulighederne er mange i Brunsbüttel!

Unikt indrettede Værelser

Hotellets flotte Loft L-dobbeltværelser er moderne, lyse værelser med de skønneste gulv-til-loft-vinduer, der byder lyset indenfor på fineste vis. Værelserne er nøjsomt indrettet med blik for detaljen og også her går det maritime tema igen. Dertil byder værelserne på fornøjligheder som minibar, Smart TV med Netflix, kaffemaskine og ikke mindst specialsengen, som er designet specifikt til hotellet.

Velkommen ombord  i Outer Roads 

Hotellets restaurant 'Outer Roads' er inspireret af et vente-/ankersted for skibe - og altså et mødested for skibe og besætninger fra hele verden. Her kan du forvente en gennemført menu baseret på lokale råvarer inspireret af opskrifter fra internationale søfarende. Køkkenet udvælger omhyggeligt alle de råvarer og produkter, der finder vej til tallerkenerne og glassene på bordene. Kvalitet, regionalitet og ikke mindst forholdet til folkene bag disse produkter er afgørende for restauranten. Her kan du nemlig opleve en helt særlig passion for mad og drikke!

For den fulde oplevelse er det muligt at tilkøbe en vinmenu direkte hos hotellet, som er afstemt til middagen.

2