Slutter om 4 dage

Wallmans Show & ophold i KBH

Storslået 4-retters dinnershow og 1 overnatning i centrum af KBH med morgenbuffet
Hebron + Wallmans er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

Wallmans Show & ophold i KBH

Fra 1.299,-
  / PR. PERSON
Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
74 har købt

OBS. Prisen er pr. person og er eksklusiv gebyrer

PRIS I ALT: 2.798,00 DKKEkskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
Dobbeltværelse · 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 2.798,00 DKKEkskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
Pris for 1 nat · 2 voksne
PRIS I ALT: 2.798,00 DKKEkskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg Hebron + Wallmans er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Fra 1299,- / pr. person
Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
74 har købt
Pris for 1 nat · 2 voksne
Hebron + Wallmans er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyrer og enkeltværelsestillæg
OPLEV WALLMANS DINNERPARTY MED ET TWIST AF JUL | INKL. OVERNATNING PÅ HOTEL HEBRON I KBH
Er du klar til at forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse hos Wallmans i Cirkusbygningen? Her kan I glæde jer til en fantastisk aften, der byder på et festligt anmelderrost show med et twist af jul, lækker 4-retters middag & natklub. Giv slip, når Wallmans tager dig med på en spændende rutsjebanetur fyldt med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og fascinerende akrobatik! Rund den gennemførte oplevelse af med en vidunderlig overnatning centralt i København på Hotel Hebron.

Pakken indeholder:

  • Ophold på Hotel Hebron i hjertet af København

  • Magisk dinnerparty hos Wallmans i Cirkusbygningen om aftenen (kategori B) 

  • 4-retters middag før og under showet

  • Afterparty i byens største natklub

  • Overnatning i lækkert dobbeltværelse på Hotel Hebron (central beliggenhed - få minutter fra Cirkusbygningen)

  • Stor skandinavisk morgenmadsbuffet næste morgen

  • Gratis Wi-Fi på hele hotellet

  • Ankomst muligt på udvalgte dage i november og december 2024. Se mulige ankomstdatoer herunder.

OBS: Købet er bindende. Der er ingen fortrydelsesret på dette tilbud, da dinnershow-billetter er inkluderet.
Showet foregår på ankomstdagen.

Årets juletur! Wallmans Dinnerparty & hotelophold

Gør dig klar til et brag af en aften! Gæster og anmelderne jubler over Wallmans Dinnerparty, og nu kan du opleve et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal! Så hvad venter du på? Tag venner, familie og kollegaer med til en forrygende fest – lige i hjertet af København. Glæd dig til et overdådigt juleshow med musik af bl.a. Coldplay, Prince og Taylor Swift, forførende dans, et heftigt live-band og nervepirrende akrobatik.

I anledning af julen kan du tilmed opleve Wallmans traditionsrige julenummer fyldt med herlige julemænd, en højtspringende Rudolf og overdådig scenografi. Kom i julehumør med en perlerække af kendte og elskede julehits: ”Santa Claus is coming to Town”!. Som prikken over i'et kulminerer det hele i en guldglitrende finale, der samtidig sparker gang dansegulvet i Cirkusbygningens natklub.

Et sandt festfyrværkeri af en (jule)aften

Allerede ved ankomst sætter Wallmans stemningen til juletonerne af deres dygtige sangere, og den smukke cirkussal er pyntet efter alle julens traditioner. I løbet af aftenen får du og dit selskab serveret en lækker 4-retters middag, mens I samtidig nyder aftenens mange shownumre. Skal du fejre fødselsdag, stå for årets julefrokost eller noget helt tredje? Der er altid noget at fejre, og til denne skønne fest bliver aftenens æresgæster overdynget med charme, humor og ægte julestemning. Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Hotel Hebron i hjertet af kbh

Best Western Hotel Hebron ligger i hjertet af København - tæt på Hovedbanegården, Strøget, Cirkusbygningen, Frederiksberg Have og meget mere. Hotellet er en rigtig god base for jer, der gerne vil udforske København og måske endda lege turist i eget land?  

Den perfekte base

Det klassiske hotel er et af Københavns ældste hoteller og blev indviet i 1898 og har altid været privat ejet. Værelserne er alle komfortabelt indrettet med eget toilet og bad, hårtørrer, telefon, safeboks, TV og elkedel med fri kaffe og te. I den hyggelige morgenmadsrestaurant kan i nyde en delikat skandinavisk morgenmad, hvor der er lagt vægt på variation af sortimentet og et stort udvalg af økologiske varer. Haps! 

2
Indlæser kort...
Hebron + Wallmans
Hebron + Wallmans, 1653 København