Spa-ophold på Åhus Seaside

Spa i første række til havet med 3-retters middag og morgenmad
Åhus Seaside er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
SÆRTILBUD
Tilpas din bestilling

Spa-ophold på Åhus Seaside

898,-
  / PR. PERSON
Ekskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
66 har købt

Dobbeltværelse pakke 1 · 1 nat
0
1 Dobbeltværelse pakke 1
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.
Dobbeltværelse pakke 2 · 1 nat
0

PRIS I ALT: 1.796,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
Pris for 1 nat · 2 voksne
PRIS I ALT: 1.796,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelsestillæg Åhus Seaside er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
898,- / Pr. person
Ekskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
66 har købt
Pris for 1 nat · 2 voksne
Åhus Seaside er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyr og enkeltværelsestillæg
UFORGLEMMELIG SPA I FØRSTE RÆKKE TIL HAVET OG 3-RETTERS MIDDAG
Hos Take Offer er vi stolte af at kunne præsentere det skønne Åhus Seaside i Sydsverige. Ferieparadiset Täppetstranden i Åhus har længe været et populært tilflugtssted for både danskere og svenskere, og i sommeren 2022 slog det helt nye og eksklusive Åhus Seaside dørene op for gæster. Her kan I nyde spa i absolut særklasse, udsøgt gastronomi og ikke mindst Åhus' bedste havudsigt!

Pakken indeholder:

Pakke 1: Ankomst mandag - torsdag

  • Ophold på Åhus Seaside i Skåne

  • 1 overnatning i skønt dobbeltværelse med balkon/terrasse og hel eller delvis udsigt til havet

  • Eftermiddagskaffe og kage 14-16

  • 3-rettes middag i hotellets restaurant

  • Adgang til hotellets spa-afdeling med udsigt til havet (OBS: min 16 år)

  • Adgang til Seaside gym

  • Lækker morgenmad

  • Check ind kl. 15 og check ud kl. 11

  • Din pris: 898,- pr. person

Pakke 2: Ankomst fredag og lørdag

  • Ophold på Åhus Seaside i Skåne

  • 1 overnatning i skønt dobbeltværelse med balkon/terrasse og hel eller delvis udsigt til havet

  • 3-rettes middag i hotellets restaurant (tidlig seating)

  • Adgang til hotellets spa-afdeling med udsigt til havet fra kl. 19 (OBS: min 16 år)

  • Adgang til Seaside gym

  • Lækker morgenmad

  • Check ind kl. 16 og check ud kl. 11

  • Din pris: 898,- pr. person

PSST! Der er ankomst helt frem til d. 31. marts 2025!

Åhus Seaside

Åhus Seaside ligger på den smukke Täppetstrand i Åhus, hvor gæster valfarter til for at nyde det skønne strand- og badeliv. Den 17. juni 2022 stod det helt nye og topmoderne Åhus Seaside Hotel klar, og det er her, I kan hoppe i de hyggelige hjemmesko og indtage hotellets spa-afdeling eller bevæge jer ud på den smukke sandstrand, som ligger lige uden for døren. Hotellets værelser værner også om den unikke ro, der findes på stedet. De byder nemlig alle på en eksklusiv, skandinavisk indretning med afsæt i komfort og modernitet. Alle værelser har hel eller delvis havudsigt og er udstyret med enten balkon eller terrasse. Sov længe, og nyd morgenen i de bløde dyner, eller stå tidligt op, og nyd en kop kaffe, mens solen står op over Hanö Bugt. Alt sammen til lyden af det brusende hav.

Forkæl alle smagsløg

Atmosfæren på Åhus Seaside er rolig og harmonisk, så I nemt kan sætte farten helt ned og få det optimale ud af jeres kostbare tid. Uanset om I vil nyde god mad, afslappende spa-oplevelser eller sjove aktiviteter, er der plads til det. I Seaside Restaurant kan I se frem til et favnende og indbydende besøg, når I sætter jer til bords til den 3-retters middag, der er inkluderet. Lad hotellets sommelier hjælpe jer med at vælge aftenens vin fra det store vinkøleskab, mens I læner jer tilbage og nyder den dejlige udsigt over havet. I køkkenet kombineres det moderne svenske køkken med inspiration fra resten af verden, og kokkenes fantasi og kreativitet udmønter sig i udsøgte menuer, der forkæler alles smagsløg.

En harmonisk oase

I hotellets eksklusive spa er det jer, der sætter tempoet. I den harmoniske oase mødes I af en naturlig og luksuriøs ro, der understøttes af spaens placering kun et stenkast fra havet. Her er alt, hvad I behøver for at give slip på omverdenen for en stund og udelukkende fokusere på jer selv og jeres velvære. Mærk hvordan kroppen slapper af og kommer ned i gear i det varme vand, mens I skåler over en kold drink og nyder den forrygende udsigt over havet. Nyd det varme vand i et af den skønne afslapningsbade, forkæl dig selv med en dejlig behandling eller tag en dukkert i havet (eller i isbadet!) og hæv så temperaturen i saunaen.

2