NYHED: The Norrmans Castle

Smukt slotsophold på svensk ø nær Malmø - inkl. 1 overnatning, 3-retters middag og morgenmad
The Norrmans Castle er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

NYHED: The Norrmans Castle

998,-
  / PR. PERSON
Ekskl. gebyr og enkeltværelse
10 har købt

Petite Dobbeltværelse · 1 nat
0
1 Petite Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 1.996,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelse
Pris for 1 nat · 2 voksne
PRIS I ALT: 1.996,00 DKKEkskl. gebyr og enkeltværelse The Norrmans Castle er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
998,- / pr. person
Ekskl. gebyr og enkeltværelse
10 har købt
Pris for 1 nat · 2 voksne
The Norrmans Castle er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyr og enkeltværelse
NYHED: THE NORRMANS CASTLE INKL. 3-RETTERS MIDDAG OG MORGENMAD
NYHED på Take Offer! Hos Take Offer er vi meget stolte af at kunne præsentere dette ekstraordinært slotsophold. Blot en halv time fra Malmø og en time fra København finder du The Norrmans Castle, som ligger yndigt på en ø i hjertet af naturreservatet Häckeberga uden for Genarp i smukke Skåne. På The Norrmans Castle bliver alle dine sanser engageret fra det øjeblik, du træder ind af døren. Her venter masser af smukke mønstre, overraskende detaljer, antikviteter, kunst og smukke tekstiler i eksotiske draperier samlet i én farverig sanselighed, der får dig til at tænke på 1001 nats eventyr og det klassikse eventyr 'Alice i Eventyrland'. Velkommen til slottet - og glæd dig til at udforske hver en krog!

Pakken indeholder:

  • Ophold på The Norrmans Castle i Skåne

  • 1 overnatning i petite dobbeltværelse i pavillonen ved søen

  • Velkomstdrink  

  • Lækker 3-retters middag 

  • Dejlig Morgenmad

  • Gratis parkering ved slottet

  • Gratis Wi-Fi 

  • Ankomst er muligt alle ugens dage bortset fra søndag fra d. 7. oktober til d. 21. november 2024 

  • Din pris: 998 kr. pr. person / SPAR op til 30 %

  • Unikt ophold: Udbydes kun af Take Offer

OBS: Bemærk, at der er et begrænset antal ledige lørdage

The Norrmans Castle

Det skønne slot består af to smukke bygninger - selve slottet og den fine pavillon, som ligger ned til søen. Her er i alt 27 fine værelser, der alle er hyggelige og intimt indrettet - og alle med sin helt egen unikke historie og individuelle personlighed. Dobbeltværelserne ligger i pavillonen ved søen, og disse værelser er rummelige og har udsigt til enten slottet eller søen. Alle værelser er desuden udstyret med de lækreste toiletartikler fra Meraki. Det fine slot her dertil flere smukke loungeområder, som alle er lidt af en verden for sig selv! Der er både den grønne, den lyserøde og den røde lounge - her kan du finde din næste oase, krølle dig sammen med en god bog eller blot nyde godt selskab i helt unikke omgivelser. Gå endelig på opdagelse på slottet - du vil ikke blive skuffet! 


"Vi havde et fantastisk ophold på The Normanns. Beliggenheden var fantastisk og der er en vidunderlig terrasse med udsigt ud til en stor sø. Maden var fremragende og servicen er i top. Et helt specielt sted.
Det skal man unde sig selv" - Susanne Simonsen, juni 2024


Bar & restaurant

På slottet finder du også en dejlig restaurant og en hyggelig bar. Baren er en afspejling af resten af slotsoplevelsen: legende og lidt anderledes. Her træder du ind i en lille verden for sig selv, hvor lækre drinks og drikkevarer skabes med smag og udseende for øje. Restauranten er også en stor del af slottets sjæl. Her serveres der morgenmad, frokost og aftensmad tilberedt af slottets dygtige kokke. Glæd dig til en oplevelse ud over det sædvanlige for alle sanser! Middagsoplevelsen er opbygget i forskellige dele med små retter i hver, hvor du vil få flere forskellige smagsoplevelser. Kreativiteten er legende og vovet, men med lokal forankring.


PSST! Hunde er meget velkomne på slottet! Og de må gerne sove i et af pavillon-værelserne.


 

3