SPAR 50% på Christie's Sdr. Hostrup Kro

Gourmetophold inkl. 1 overnatning med 5-retters middag og morgenbuffet
Christies Sdr. Hostrup Kro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
Tilpas din bestilling

SPAR 50% på Christie's Sdr. Hostrup Kro

1.198,-
  / FOR 2 PERSONER
Ekskl. gebyrer
38 har købt

Dobbeltværelse · 1 nat
0
1 Dobbeltværelse
Voksne
0
Børn (2 - 12)
0
Spædbørn
0
Dette værelse har ikke plads til flere personer. Du kan tilføje flere værelser ved at klikke på + knappen ved værelsestypen.

PRIS I ALT: 1.198,00 DKKEkskl. gebyrer
Pris for 1 nat · 2 voksne
PRIS I ALT: 1.198,00 DKKEkskl. gebyrer Christies Sdr. Hostrup Kro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
1198,- / for 2 personer
Ekskl. gebyrer
38 har købt
Pris for 1 nat · 2 voksne
Christies Sdr. Hostrup Kro er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyrer
SKØNT GOURMETOPHOLD PÅ CHRISTIE'S SDR. HOSTRUP KRO MED 5-RETTERS MIDDAG OG MORGENBUFFET
På Christie's Sdr. Hostrup Kro starter gourmetoplevelsen allerede i urtehaven, der er en af Danmarks største og smukkeste. Med få meter fra have til tallerken, kan du se frem til en ekstraordinær smagsoplevelse med ærlige, kulinariske sanseindtryk. Nyd 1 overnatning på den hyggelige og eftertragtede kro, hvor personlig service, en hjemlig atmosfære og ikke mindst sublime madoplevelser er i fokus. Denne gourmetpakke inkluderer desuden en udsøgt 5-retters gourmetmiddag og kroens lækre morgenbuffet med bitter - dertil sparer du hele 50%, når du køber opholdet gennem Take Offer!

Pakken indeholder:

  • Ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro

  • 1 overnatning i hotelhytte

  • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave (serveres kl. 18.00)

  • Kaffe med sødt serveres ved bordet efter middagen

  • Morgenbuffet med hjemmelavet morgendram (serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden/helligdage)

  • Ankomst er muligt alle ugens dage frem til og med d. 30. juni 2025


Tillæg og tilkøb: 

Tillæg (afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro)

  • Højsæsontillæg i uge 7 i 2025, samt i perioden fra d. 9. september til og med d. 1. oktober 2024: 200 kr. pr. værelse pr. nat.

  • Tillæg ved ophold fredage og dage før helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat. 

  • Tillæg ved ophold lørdage og helligdage: 600 kr. pr. værelse pr. nat. 

  • OBS: Almindelige søndage betragtes ikke som helligdage.

Tilkøb (aftales og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro)

  • Opgradering til Comfortværelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat.

  • Opgradering til Comfort Plus-værelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat i perioden 1. maj - 1. oktober / 100 kr. pr. nat i perioden 2. oktober - 30. april.

  • Opgradering til Juniorsuite: 200 kr. pr. værelse pr. nat.

  • Opgradering til Terrasseværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat.

  • Opgradering til Suite med spa eller dampbad: 400 kr. pr. værelse pr. nat.

  • Mulighed for at medbringe hund: 200 kr. pr. nat pr. hund (kun muligt i hotelhytter, Comfortværelse 101, alle terrasseværelser og suite 507 - kun lille hund i suiten).

  • Buket på værelset: Priser fra 300 kr. Skal bestilles senest 2 dage før ankomst.

  • Tidligt check ind fra kl. 12.00 eller sent check ud kl. 12.00: 150 kr. pr. værelse.

  • 1 fl. kølig hvid/rosé/rødvin/bobler på værelset ved ankomst: 250 kr. pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før.

  • 1 fl. kølig champagne på værelset ved ankomst: 500 pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før.

Sønderjysk gourmet og kærlighed fra urtehaven 

På Christie's Sdr. Hostrup Kro vil du få en gastronomisk oplevelse af den slags, du aldrig vil glemme. Det er nemlig med sjæl og samvittighed, at det kyndige køkkenpersonale fremtryller retter af lokaldyrkede råvarer, der er håndplukket direkte fra den fine køkkenhave. Gode stunder stiller store krav til omgivelser og betjening, og det lever Christie's hyggelige restaurant i den grad op til. Kroen har sågar også sin egen røgovn! Derfor er køkkenet leveringsdygtigt i delikatesser som hjemmerøget laks og kammuslinger. Køkkenchefen sørger for, at I bliver taget med på en gastronomisk rejse garneret med smukke visuelle indtryk, og menuen skifter fra dag til dag, men om sommeren kunne et bud på en servering være bagt torsk med brunet smør og kalvefilet med sennepsglace, blomkålspuré og nye kartofler. I kan med andre ord forvente gastronomi i høj, høj klasse!

Stå op til ren forkælelse

De gastronomiske oplevelser forsætter selvfølgelig ved morgenbuffeten, hvor I får serveret et udvalg af delikatesser. Foruden brød, blødkogte æg og yoghurt, serveres der blandt andet hjemmelavet æble-/ingefærshot, røræg med bacon og sønderjyske brunchpølser og friskskåret frugt. Under jeres ophold kan I også gå på opdagelse i den store, velplejede vinkælder. Kælderen er baseret på et solidt udvalg af klassiske vine, så I kan både møde store navne og genoplive gamle bekendtskaber. Kælderen plejes af en stab af kyndige og veluddannede fagfolk, der er gavmilde med kompetente råd og anbefalinger.

Uforstyrrede hotelhytter

I bliver ved ankomst indlogeret i en af kroens hotelhytter. Christie's Sdr. Hostrup Kro har 10 fritliggende hotelhytter på 22 m2 med en fin værelsesstandard. Alle hotelhytterne er af ældre dato og kan have mindre fejl og mangler. Kan man ikke komme overens med dette, anbefales det at opgradere til en anden værelsestype. Alle hotelhytterne er udstyret med bad, toilet, skrivebord og tv. Værelserne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har egen lille overdækket terrasse med havemøbler.

Comfortværelser
Christie's har 6 stemningsfyldte Comfortværelser på 1. sal, som ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord og tv.

Comfort Plus-værelser
Christie's Comfort-plus-værelser ligger i værelsesfløjen i stueplan i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, og tv. Værelse 101 ligger i stueplan og er handicapvenligt. Alle Comfort-plus-værelser har pr. 1. juni 2024 direkte adgang til egen lukket solterrasse. Der er gratis parkering.

Juniorsuite
Christie's har to store og luksuriøse Juniorsuiter, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord samt bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter og tv.

Terrasseværelser
Christie's har 7 nybyggede terrasseværelser med egen overdækket østvendt terrasse. De ligger alle i stueplan, og det ene er handikapvenligt. Værelserne er lyse og moderne og har alle 2 gode stole og et lille bord, tv, brusebad og toilet.

Suite
På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter. Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng og tv. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kvm, nogle med begrænset udsigt.


Anmeldelserne af kroen taler for sig selv

"Gastronomisk oplevelse og fantastisk betjening." Nadja - februar 2022, Tripadvisor
"Super dejlig gourmetmenu med tilpassede vine. Skøn oplevelse." Bente, juli 2021, Tripadvisor
"Personalet var eminent hjælpsomme og imødekommende. Gourmetmenuen og vinmenuen smagte himmelsk sammen." Henbacjo, juli 2021, Tripadvisor

6
SPAR 50 %
Indlæser kort...
Christies Sdr. Hostrup Kro
Sønder Hostrup Østergade 21, 6200 Aabenraa