Opgrader julebordet med de saftige Andepølser fra Slagter Friis | Spar 30%

Utvetydigt håndværk fra Danmarks bedste butiksslagter anno. 2020 - perfekt til julefrokosten!
 4,6
  2000 Frederiksberg
Slagter Friis er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 250 KR. / SPAR 30 %
Tilpas din bestilling

Opgrader julebordet med de saftige Andepølser fra Slagter Friis | Spar 30%

175,-
Ekskl. gebyr
149 har købt

PRIS I ALT: 175,00 DKK
PRIS I ALT: 175,00 DKKEkskl. gebyr Slagter Friis er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
175,-
Ekskl. gebyr
149 har købt  | 351 tilbage
Pris for 1
Slagter Friis er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyr
SLAGTER FRIIS

Pakken indeholder:

  • 10 stk. lækre andepølser med æbler og timian fra Slagter Friis

  • Du henter pakken i den hyggelige butik på Falkoner Allé

  • Du kan afhente din pakke helt frem til d. 14. december 2024

Andepølserne fra Slagter Friis er kendt for deres saftige og rige smag og den høje kvalitet, som andekødet har. Pølserne er håndlavede og indeholder friskt kød fra udbenede andelår, samt nøje udvalgte varme krydderier, hvilket bidrager til en fyldig og aromatisk smagsoplevelse.

Pølserne er alsidige i tilberedningen, hvilket gør dem velegnede til både grill og pande. Slagter Friis understreger, at hver pølse er et resultat af omhyggeligt håndværk - hvilket i den grad kan smages i kombinationen mellem det lækre andekød, saftige æbler og den aromatiske duft af timian!

Pølserne er desuden både gluten- og laktosefri og uden tilsætningsstoffer - pølserne indeholder kun kød og krydderier.

Læs meget mere omkring - ifølge os - Danmarks bedste butiksslagter


En lokal favorit & moderne madbutik

Den venlige betjening, den høje kvalitet og brede udvalg har holdt Københavns næstældste slagter kørende i mere end 125 år - faktisk siden 1897, hvor slagterforretningen blev etableret. Meget er sket siden, men faktum er at Slagter Friis fortsat slår sine folder på Falkoner Allé - midt på Frederiksberg.

Bag disken står de to slagtermestre, Søren Kristian Friis & Peter Lindholm Nielsen, som til dagligt driver slagterforretningen - og faktisk er de begge to 5. generation i slagterfaget. I 2016 købte den dengang blot 26 årige Slagtermester, Peter Lindholm Nielsen sig ind i forretningen og efter blot 4 år modtog de prisen som Danmarks bedste slagter.

Hos Slagter Friis forsøger de at ændre forståelsen for hvad en slagter burde være; "Vi prøver at skubbe til faget og laver selv alle vores ting fra bunden (...) for os handler lige så meget om det der er rundt om bøffen, som selv bøffen. Hos os er der større udvalg, og du kan få alt tilbehøret til. Det er måske ikke det, man forbandt med en slagter før i tiden, men vi er i virkeligheden også mere som en moderne madbutik", siger Peter Lindholm Nielsen


Kælderen fyldt med pølser...

En stor del af de varer som du finder hos Slagter Friis er produceret direkte under klinkerne i den flotte butik. Under butikken på Falkoner Alle gemmer Slagter Friis nemlig et unikt pølsemageri, hvor håndværk og kvalitet - bogstavelig talt - går hånd i hånd. Her bliver de populære grillpølser, spegepølser, øl-pølser og selvfølgelig de velsmagende andepølser tryllet frem. Her er der også medarbejdere der laver salater, færdigretter og meget mere.

Slagter Friis modtager frisk kød stort set hver dag, som de selv sorterer og skærer op. Denne tilgang sikrer, at produktionen af pålæg som postej, paté og røgvarer altid lever op til både kundernes og slagterens høje standarder.


Godt håndværk og ærlige råvarer

Hos Slagter Friis handler det om kvalitet, ægte smag og respekt for dyrene. De tilbyder et bredt udvalg af kød, herunder lam, kalv, okse, gris, kylling, and, gås og kalkun. De har en klar overbevisning om at dyrene skal have haft et godt liv og derfor er dyrevelfærden også en topprioritet i de samarbejder som Slagter Friis har. Dyrene har altid haft adgang til udeliv, hvilket både sikrer dyrenes trivsel, men giver også en bedre smagsoplevelse for dig.

Yderligere krogmodner Slagter Friis også det meste af deres kød. Modning på krog er en essentiel proces, der forbedrer både mørhed og smag. Når kødet hænger på krog, fordamper det naturlige væskeindhold, hvilket resulterer i mere møre kødfibre og en intens smagsoplevelse.


5

Indløsning

  • Du skal blot møde op i forretningen for at hente dine pølser.

  • Husk at medbringe dit værdibevis ved indløsning.

Åbningstider: 

  • Mandag: Efter aftale

  • Tirsdag: 10:00 - 17:30

  • Onsdag: 10:00 - 17:30

  • Torsdag: 10:00 - 17:30

  • Fredag: 10:00 - 18:30

  • Lørdag: 09:00 - 14:00

  • Søndag: Efter aftale

Gæsternes anmeldelser

"Top 3 slagter i København!! deres kød deres delikatesser deres kølevarer er altid lækkert, og de er altid imødekommende og søde.. en af Frederiksbergs vigtigste butikker!!" -Miklos

"Vi har brugt Slagter Friis igennem 18 år og alt har bare været i orden." -Henrik

"Helt igennem en super god slagter. En rigtig god service. Maden smager fantastisk. Kan virkelig anbefales" - Susanna

Indlæser kort...
Falkoner Alle 27, 2000 Frederiksberg