6 anretninger fra Bjørn & Delfino
Glæd dig til:
6 anretninger i nordisk-sydeuropæisk stil - til at dele med nogen du har kær:
-
GAZPACHO - Tomat - olivenolie - chili - sprødt brød - thaibasilikum
-
LAKS - Yoghurt - rogn - asparges - citron - skovsyre
-
AGUACHILE - Rødfisk - variation af agurk - rødløg - koriander - jalapeño
-
ASPARGES - Grønne & hvide asparges - oliven - feta - persillepuré - citron
-
MOZZARELLA - Tomatmayo - parmesancreme - tomat - karse
-
CARPACCIO - Rå okse - grana - rucolaolie - citron - reduceret balsamico
OBS. Menuen skifter efter råvarer i sæson. Sommermenuen med nye spændende retter lanceres d. 10. juni. Hold øje med aktuel menu på hjemmesiden.
Ros i Politiken, Berlingske og MigogKbh
Da de åbnede i 2022, var både Politiken og MigogKbh enige om, at Bjørn & Delfino var et af de bedste spisesteder i Sydhavnen. Og det forstår man godt. For her er der erfarne kræfter bag - og der er tænkt over alt fra lokale råvarer i sæson, til den hyggelige indretning.
Bjørn og Delfino er startet af den kendte tv-kok Gorm Wisweh, der i mere end et årti har imponeret danskerne med sine velsmagende surdejspizzaer. Men hos Bjørn & Delfino finder du ikke pizza, men i stedet en verden af nordisk og sydeuropæisk fusionsmad. Og resultatet er, som Berlingskes anmelder senest roste det: "Det er i hvert fald svært ikke at blive i godt humør af Bjørn & Delfino, hvis enkle og velsmagende småretter er ren slik for voksne."
Og i et specielt Spis i Byen-samarbejde kommer du nu hele kortet igennem med 6 udvalgte småretter, der både pirrer og udfordrer dine smagsløg. Her er der rødfisk med koriander og jalapeño. Der er smagen af dansk sommer i form af grønne og hvide asparges. Der er mozzarella, carpaccio og flere andre delikate deleretter.
Saml dine kære om family style middag - på den virkelig lækre måde
Bjørn og Delfino tager udgangspunkt i den sydeuropæiske tradition for delemad, som Gorm Wisweh tidligere har udtalt 'skaber et særligt fællesskab'. Derfor er næsten alle dine små delikate anretninger også serveret som 'family style' - altså perfekt at dele med med mennesker du har kær.
Men maden er på et niveau, som man finder i de allerfærreste hjemmekøkkener. Glæd dig til at invitere hele familien på en særklasse-middag, som samtidig emmer af hygge - udviklet af topkokken Gorm Wisweh i samarbejde med køkkenchefen italienske Davide Grossi.
Metro åbner i juni '24!
De seneste år er der virkelig sket en opblomstring i Københavns Sydhavn. Havnebussen stopper ved havnekajen og i juni åbner metroen som nabo til restauranten. Derfor bliver det nemmere at besøge de hyggelige og ikke mindst virkelig lækre restauranter som Bjørn & Delfino. Glæd dig til at nyde 6 retter med udsigt til det vuggende vand i Sydhavnens vandkaj - hele sommeren kan du sidde på terrassen ved havnekajen.
Indløsning
-
Dit værdibevis kan benyttes t.o.m. d. 30/9 2024
-
Hjemmeside: www.bjoernogdelfino.dk
-
Åbningstider: Tirsdag-torsdag: 17.30-22.00 / Fredag-lørdag: 17:30-23:00
-
Fra d. 10. juni åbent mandage 17.30-22.00
Gæsternes anmeldelser
"Rigtig hyggeligt sted med god mulighed for at sidde udenfor. Maden var rigtig god og fyldt med smag." - Lasse, Google
"Vi var på Bjørn og Delfino en helt almindelig onsdag. Servicen var fantastisk og vedkommende, og maden smagte virkelig godt. Restauranten ligger lige i nabolaget, så vi kommer helt sikkert igen! TAK! :)" - Kasper, Google
"En lidt gemt perle, men virkelig et dejligt sted!
Lækre, smagfulde småretter til meget rimelige priser. Du går ikke sulten herfra!" - Daniel, Google