8 Smagseksplosioner hos Restaurant UMA - En Kulinarisk Rejse
Glæd dig til 8 serveringer:
Hors d'oeuvre, Rosette Vaffel, Knivmusling & Ansjos creme
Krustade, Hirame ceviche, Chipotle, Yuzu espuma
Havbars crudo, Ponzu, Grapefrugt, Purløg emulsion
Gyoza, Rejemousse, Kold dashi med citrongræs
Okonomiyaki, Blæksprutter, Løg elementer
Sandart, Grøn mole med shiso & mitsuba
Grillet kalve fillet, Fukinotou miso, Salsa,
Yuzu Sorbet, Oolong-te Panna Cotta
OBS: Menuen varierer, så billederne er vejledende.
The Full Experience
Hos Restaurant UMA tilbyder de en unik oplevelse med deres 8-retters serveringsmenu, som kaldes "The Full Experience". Menuen er blevet omtalt som "drønlækker" og "det bedste japanske fusionskøkken" af mediet migogkbh. Hos UMA får du muligheden for at smage på sæsonens bedste råvarer og unikke sammensætninger. Menuen tager dig på en smagsrejse, hvor det nordiske køkken møder det japanske i en harmonisk fusion af smag og præsentation.
Det gør på en og samme tid restauranten autentisk og moderne. Det moderne og simple udseende understøttes af den uformelle bistro-stemning, der hersker i restauranten. Det handler om at hygge sig og nyde den gode samtale og mad med dem, du har kær. Og så er beliggenheden helt i top med lokaler i hjertet af København lige ved Nørreport og overfor Ørstedparken!
Råvarer og et nordisk twist
På trods af det japanske udgangspunkt skinner det nordiske tydeligt igennem hos Restaurant UMA. I anretning og præsentation af maden er der en tydelig nordisk æstetik, hvor de rene og simple linjer gør hver en servering til en fryd for øjet (og ikke kun for ganen).
Det ses også i deres valg af råvarer, som altid udvælges efter sæson - og helst skal være fra Danmark. Køkkenchef David sammensætter selv sine menuer og tager højde for årstidens bedste ingredienser. De går med andre ord ikke på kompromis med friskheden eller lader sig begrænse af en fastlåst menu. Hos UMA er det råvarerne og sæsonen, der bestemmer, hvad der kommer på tallerkenen.
Drømmen, der blev virkelighed
Ejeren og køkkenchef bag restauranten er David Liang, der bl.a. tidligere har arbejdet på Sticks'N'Sushi og på Restaurant Gion i Japan. Oprindeligt kommer David fra Hong Kong, hvor den japanske madkultur er fremtrædende. Efter en opvækst, hvor han har set sin mor - og selv været med i køkkenet med hende - har det været en drøm at åbne sit eget sted. En drøm, der endelig blev til virkelighed med UMA.
Indløsning
Hjemmeside: www.uma.dk
Åbningstider: Man-lør: 16-22
Du kan bruge dit værdibevis t.o.m. d. 31. marts 2025.
OBS: Værdibeviset kan ikke indløses mellem 22-26. december 2024
og på disse datoer:d. 31. december 2024
d. 1. januar 2025
d. 8. og 16. februar 2025
Gæsternes anmeldelser
Det siger andre om UMA:
"Fantastisk veldsmagende lækker mad til en overkommelig pris. Super service af den sødeste tjener. God vejledning." - Pia, Trustpilot
"Mega lækker 8 retters menu, hvor der virkelig bliver kræset om detaljen. Super høflig tjener, som fortalte om maden, hvor man kunne høre, at han vidste hvad han talte om." - Betina, Trustpilot
"Dejlig fusions resturant, vi spiste 8 serveringer tasting menu, som var rigtig god og meget spændende, kan klart anbefales hvis man vil prøve en dejlig japansk restaurant." - Palle, Google