Slutter om 2 dage

Fromberg | Den kulinariske perle på Vesterbro!

Smag på verdenen: 3-retters menu med inspiration fra klodens forskellige køkkener
 4,7
  1620 København V
Fromberg er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
VÆRDI: 310 KR. / SPAR 40 %
Tilpas din bestilling

Fromberg | Den kulinariske perle på Vesterbro!

185,-
Ekskl. gebyr
190 har købt

PRIS I ALT: 185,00 DKK
PRIS I ALT: 185,00 DKKEkskl. gebyr Fromberg er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.
185,-
Ekskl. gebyr
190 har købt  | 310 tilbage
Pris for 1
Fromberg er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.Ekskl. gebyr
FROMBERG

Glæd dig til:

  • 3 smagfulde retter hos Fromberg på Vesterbro til en værdi af 310 kr. (Din pris: 185 kr.)

  • Du sparer 40 %!

  • Værdibeviset er gyldigt t.o.m. 24/01-2025

  • Restauranten har et tæt samarbejde med lokale, økologiske og biodynamiske producenter.

  • Menuen ændrer sig hver uge, så husk at tjekke Frombergs hjemmeside

Da vi var på besøg hos Fromberg stod den 3-retters menu på...

  • Forret: Ceviche - Hvidfisk i spicy urte/citrus/chili dressing, fennikel & salat

  • Hovedret: Exceptionel Korean BBQ - Økologisk & fritgående okse fra Spis Min Gris, som har hygget low & slow i 12 timer i selskab med bla. Ganjang soya, doenjang miso, hvidløg, ingefær, mirin & lidt gochugaruu chili - Spicy Gochujang chili dip - Kimchi-juice & sesam-ssämjang dressing - Ris & andre koreanske lækkerier - Sæsonens lokale grønne sager bla. øko, bio & bæredygtige fra Svanholm Gods.

  • Dessert: Pistacie Mousse med vanilje & chokocrumble.

Hovedretten kom også i en vegansk version, som erstatter oksekød med økologisk tofu og aubergine

Aftensmaden skifter ugentligt og er med inspiration fra hele verden

Et sammensurium af smage fra hele kloden:

Midt på Vesterbrogade - lige ved sammenfletningen med Frederiksberg Allé og Værnedamsvej - finder du Fromberg. Med et mål om at at lave magisk og revolutionerende aftensmad, tager restauranten kampen op imod den traditionelle "hurtig-mad", eller fastfood om man vil.

Ingredienserne til maden er økologiske og indhentet lokalt, mens Fromberg stræber efter at iscenesætte madkulturer på tværs af kloden - i høj grad de smukke og smagfulde nuancer fra Sydamerika og Asien. Der skal inspireres ved at forbedre måltidet, så det bliver sjovere, sundere og mere energigivende, samtidig med at det smager fremragende.

Fromberg hylder de gode råvarer, sunde alternativer og lokale producenter, hvilket gør måltidet til et samlingspunkt og en oplevelse. Det er et sammensurium af smage, der bygger på næringskilder, skiftende sæsoner og bæredygtighed.

Det tætte samarbejde med danske økologiske producenter som Svanholm Gods og Spis Min Gris er med til at sikre, at alle ingredienser er af højeste kvalitet. Det store engagement i lokale og økologiske råvarer er en central del af Frombergs filosofi, om at tilbyde sund og lækker mad, der gør en forskel for både os mennesker og hele planeten.

Erfaring og kærlighed til mad verden over:

Manden bag det hele, Martin Fromberg har efter godt og vel et halvandet årti i nogle af de bedste køkkener i København, besluttet sig for at åbne sit eget sted - et forsøg på at sammensætte og dygtiggøre sig på alle de mange køkkener han har stået i. Med et solidt fundament i det klassiske håndværk og dyder, bliver gryderne svunget rundt og din aftensmad bliver tryllet frem. 

Martin Fromberg er uddannet kok fra den danske kokkeskole og har Michelin erfaring. Udover den københavnske erfaring har Martin boet og arbejdet som køkkenchef i London og i franske Rhône. Senest har han været køkkenchef på bl.a. Aarstidernes grønne øko oase i byen, Banegården, PMY’s michelin anbefalede soulfood, og legendariske Mission Chinese Food’s danske afdeling, drevet af Mikkeller. 

Den store kærlighed til verdens mad, kan både ses og smages på tallerkenen - aftensmaden hos Fromberg er utvivlsomt besøget og en omvej værd!

3

Indløsning

Værdibeviset kan både bruges til spisning in-house og som takeaway

  • Du kan bruge dit værdibevis alle dage i åbningstiden: 17:00-21:00

  • Du kan benytte dit værdibevis helt frem til og med d. 24. januar 2025

Pssst! Det er tilladt at købe mere end ét værdibevis af gangen

Gæsternes anmeldelser

"Jeg har spist på Fromberg et par gange, og maden er simpelthen så lækker. Det er økologisk, frisk og smager vild godt! Jeg er meget imponerede. Serviceniveauet er virkelig højt, og personalet er virkelige søde og imødekommende. Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale det til alle." -Ula

"Vi fik en 3 retters menu og alle tre retter var virkelig lækre med masser af smag. Klart et besøg værd. Vi glæder os allerede til næste besøg, da jeg allerede nu ved at jeg må smage mere fra Fromberg!" -Josephine

"Jeg laver meget sjældent anmeldelser, men jeg blev simpelthen lige nødt til at smide et par gode ord ind her. Maden er simpelthen altid så fantastisk. Retterne er altid så kreative, og har masser smag. Jeg elsker konceptet med 1 ret pr. Uge som også er med til at vedligeholde den høje kvalitet. Jeg har godt nok smagt meget diverse takeaway/restaurants mad i København. Fromberg topper det. KÆMPE anbefaling herfra !" -Alexander

Indlæser kort...
Vesterbrogade 79, 1620 København V