Løb vinteren i møde med 1 sportsarmbånd til din iPhone

Førpris 214 DKK
99DKK
Ekskl. gebyr
Du sparer 54 %
Udløbet
67 har købt
Kropsform.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Spænd musikken sikkert fast på løbeturen med 1 sportsarmbånd til din iPhone/iPod Touch. Holderen fås i 5 forskellige farver, og fragten er inklusiv

Gør iPhonen til din nye løbemakker

 

Journalist: Severin Hygum & Grit Tind Mikkelsen

 

Efter flere venners positive ord om at løbetræne med en smartphone må det være på tide, at jeg tager mig sammen og gør det samme. Med dagens tilbud får du et sportsarmbånd, der gør det muligt at træne med din iPhone – og det kan vise sig at være en rigtig god investering.

 

Vil du have mulighed for at træne med din iPhone, er et sportsarmbånd den bedste løsning. Slut med ødelagte smartphones, efter de har rutsjet rundt på asfalten. Med denne holder sidder din elskede iPhone tæt på kroppen ”at all times”, så du helt uden bekymringer kan hoppe, springe og spurte over de store bunker af efterårsblade på løberuten.

 

Løb med app

En smartphone med på løbeturen er smart på mange måder. Ser du, når du bliver træt af din musikplayliste, så har du med din iPhone mulighed for at bruge et væld af løbe-apps. Endomondo er et eksempel på en app, der sammen med din iPhone kan bruges til flere forskellige træningsformer. Med Endomondo kan du blandt andet planlægge dine løbeture og få instrukser under løbeturen, så du holder det rette tempo til at nå en forudbestemt distance på en bestemt tid.

 

Sportsarmbåndet passer til alle iPhones med undtagelse af Iphone 5 – og ejer du en iPod Touch, kan denne også bruges som løbemakker fastspændt i armbåndet.

 

Under købet skal du vælge mellem blå, rød, sølv, sort eller hvid farve samt indtaste din adresse. Derefter skal du ikke røre en finger, men får sportsarmbåndet leveret lige til din dør. God træning!

 



Max. 25 værdibevis(er) pr. person

Information

Se mere

Betingelser

Se mere
Kan indløses fra 06.11.2012 til 04.02.2013
  • VIGTIGT: Du skal ikke foretage dig yderligere, efter du har købt dette tilbud på Downtown. Produktet sendes til den adresse, du indtaster ved købet her på siden.
  • Leveringstiden er 3 uger. Produktet kan sendes til adresser i Danmark (med undtagelse af Grønland og Færøerne).
  • Der tages forbehold for, at én af farverne kan blive udsolgt. Sker dette, vil du blive kontaktet, og hvis du ønsker kan du få den leveret i den anden farve. Produkterne sælges efter først til mølle-princippet.
  • Alle spørgsmål vedr. produktet, levering, reklamation mv. rettes til forhandler på mail: kundeservice@kropsform.dk eller tlf. 0049 460 8206 444.
  • Holderen passer ikke til den nye Iphone 5.

Aftalepart

Se mere
Kropsform.dk
CVR: 32059805

Løb vinteren i møde med 1 sportsarmbånd til din iPhone

Førpris 214 DKK
99DKK
Ekskl. gebyr
Du sparer 54 %
Udløbet
67 har købt
Kropsform.dk er aftalepartner. Daily's er formidler af dette tilbud.

Max. 25 værdibevis(er) pr. person